Pokaż wyniki od 201 do 210 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Widok wątkowy

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    I masz odpowiedz
    Dla Leo 1GB to troszke malo, tak na styk bym powiedzial
    Zrob update safari jesli tego jeszcze nie zrobiles. Nowa wersja jest zdecydowanie szybsza.
    Tak, tyle że z zainstalowanym Firefoxem wszystko gra
    Coś mam popsute z Safari ale nie wiem co. Być może przyczyną jest właśnie ta aktualizacja ale nie chce mi się co 2 tygodnie latać pomiędzy przeglądarkami. Od dawna używałem Firefoxa na PC więc i tu będę używał. Zwłaszcza że FF3 jest przeszybka
    Na 1GB RAMu Leo u mnie działa bardzo przyzwoicie, nawet bardzo bardzo, oprócz tego Safari
    Drugą kość chce dokupić tylko do Photoshopa...

Cytat Zamieszczone przez Riccardo
    Komfortowa praca z tym systemem zaczyna sie od 2 gb RAM. I wtedy mozesz mu nasrac programow ile chcesz...
    Komfortowa praca z systemem to 1GB, naprawde

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    Ze he? Vista na 1GB? Na 1GB to to w ogole nie chodzi A buja sie jak woz z weglem aby w ogole wystartowac
    Otóż to. A mam porównanie w przeciwieństwie do popmart który maczka chyba na oczy nie widział ;P
    Szlag mnie trafia jak u siostry na C2D 1.83 i 1GBRAM musze cokolwiek na Viscie zrobic ;P

Cytat Zamieszczone przez popmart
    a vista jako system na 1GB chodzi przyzwoicie zajmuje jakieś 700MB ram i pozostaje jakieś 300na programy ... nie przesadzaj dominik ... troszkę prawdy by się przydało i nie pomyśl sobie że ją chwalę- bo nie jest mi do niczego nie potrzebna choć mam 4GB ramu
    Prawda i fakt jest taki, że Leopard jest szybszy od Visty na podobnym sprzęcie. Przynajmniej do takich wniosków ja doszedłem po używaniu OBYDWU systemów

Cytat Zamieszczone przez MalFunkTion
    z imacow ktore podales
    1. bialy imac 24``
    2. srebrny imac 24``

to mysle ze szybszy bedzie w kolorze srebrnym (najlepiej jakby byl czerwony - bo wiadomo ze czerwone jest szybsze)
    No i masz rację, srebrny będzie szybszy bo jest nowszy (najpierw trochę poczytaj, później się wypowiadaj - no offence )

To tyle ode mnie, jako usera obydwu systemów (a tak nawiasem mówiąc to na takiej samej konfiguracji najszybciej działa XP, za którego szybkością tęsknię ;P)
    Ostatnio edytowane przez westu ; 28-03-2008 o 08:47

Uprawnienia umieszczania postów