Strona 15 z 68 PierwszyPierwszy ... 513141516172565 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Domyślnie

hmm kupilem lapa updatowal sie sam... problemow z czytaniem dysku nie mialem, na dysku mialem 3 partycje ntfs chcialem przekonwertowac jedna na system macowy pod "disk utility" pokazalo mi ze operation failed i zniklo mi wszystko pokazala sie jakby jedna partycja w obsludze dysku nic sie nie pojawia wiecej . Ale moje pytanie chodzilo mi jak mam odzyskac pliki raw jaki sposob pod mac-iem lub winem?? bez roznicy nie chodzi mi jak sie to stalo przynajmniej narazie tylko jak to naprawic bo mi trafi okolo roku uczenia sie

Znalazlem juz programik jak sie powiedzie to dam znac trzymajcie kciuki jutro cosik napisze
    Ostatnio edytowane przez redmansas ; 08-09-2007 o 00:04 Powód: znalazlem programik
    a co to jest aparat???

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FStyl Zobacz posta
    Apple w Polsce oficjalnie działa od jesieni 2006r
    Tego nie rozumiem (?). Z resztą opinii się zgadzam ;-)
    MacUser od 1993 roku.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Dopiero zaczyna

Domyślnie

prawdopodobnie koledze chodzilo o Apple Poland i niestety tu musze go rozczarowac, bowiem Apple Poland owszem, moze zostalo zarejestrowane jesienia 2006, tymczasem na pewno jeszcze nie zostalo uruchomione. Dystrybutorem Apple w Polsce jest SAD IMC (independent marketing company), co jak nazwa wskazuje firma niezalezna od Apple Inc. co moze wyjasniac dosc kiepskie warunki zakupow sprzetu spod znaku jablka w Polsce. Sam mam macbooka pro c2d 2.16 i szczerze mowiac na mysl o serwisie apple w Polsce (ten nalezacy do SAD) to mi sie niedobrze robi

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Sory, że tak odgrzewam.

Czy naprawde warto dopłacić 800zł różnicy w MacBook 2.1GHz Intel Core 2 Duo/ 1GB/ 120GB/ Combo/ BT/ AE (biały) - MB402PL/A, a MacBook 2.2GHz Intel Core 2 Duo / 1GB / 160GB / SD / BT / AE (czarny)????
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Domyślnie

nie warto - lepiej te pieniądze przeznaczyć na dodatkowy ram, chyba, że wypalasz codziennie DVD...
    Pkt 8 regulaminu forum

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto

Domyślnie

a jak ma się MB 2.0ghz, 1gb do iMaca z tym samym procem i pamięcią tylko, że 20 cali... ? jest sens doplacać podobną kase do iMaca?

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M.I.K Zobacz posta
    a jak ma się MB 2.0ghz, 1gb do iMaca z tym samym procem i pamięcią tylko, że 20 cali... ? jest sens doplacać podobną kase do iMaca?
    Jesli nie zalezy Ci na mobilnosci a cenisz sobie wiekszy ekran i lepsza karte graficzna to zdecydowanie lepiej brac iMaka.

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto

Domyślnie

A później dokupić ewentualnie jakiś lepszy lcd?

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M.I.K Zobacz posta
    A później dokupić ewentualnie jakiś lepszy lcd?
    Dokupic do iMaka czy MacBooka? Ja od ponad 2ch lat pracuje na iMaku i jest calkiem OK. Mam podpiety drugi monitor i mozna wygodnie pracowac. Z tym, ze nie mam cisnienia na mobilnosc, wiec laptopa nie bralem pod uwage. iMak to dobry wybor

Bywalec Awatar Sielan
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Pracowałem na maczkach jeszcze serii 9300. równolegle oczywiście na PC. teraz w nowej pracy mamy mac pro z 2 x core2 duo 3 GB ram itd. Szczerze mówiąc nie widzę sensu dopłacania do apple'a. osławioną stabilność można między bajki włożyć. oprogramowanie ze stajni adoba wiesza się dość często (CS3 IE). Quark też nie jest idealny (7.31). Dziś np. zawiesił się przy, uwaga, wciśnięciu klawiszy Ctrl+Shift (lupka) podczas składu prostej, 8-stronicowej gazetki. Po kliknięciu opcji Reopen, wyszedłem na parę minut do sklepu, a kiedy wróciłem, mój SuperMac jeszcze myślał. Użyłem więc opcji Force Quit i przy próbie ponownego uruchomienia programu pojawił się komunikat, że kto inny używa mojej kopii programu. Pomógł dopiero restart kompa. Tutaj nic się nie zmieniło od czasów MacOS8. Jedyne co mi się naprawdę podoba to działąnie klawisza F9. Ale nie widzę sensu dokładania sporej sumy dla paru bajerów czy designu.
    30D + szpargały

Strona 15 z 68 PierwszyPierwszy ... 513141516172565 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów