Pokaż wyniki od 1 do 10 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sir-torpeda Zobacz posta
    - nie wiem natomiast, czy aperture ma porównywalne możliwości co lightroom - bo aktualnie lightroom w 95% wystarcza mi do kompletnej obróbki - a nie mam możliwości przetestowania na razie; za aplikacją apple'a przemawia cena, więc jeśli kupię maka, to kupiłbym aperture
    Tego bym nie robił. Jeśli wolisz LR to bierz LR, nie ważne na jakim kompie. Mnie aparatura zdecydowanie nie leży. Jeśli Tobie również nie to po co się męczyć.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Tym nie mniej, nie jest prawdą, że dla każdego Mac jest najlepszy, jest najlepszy dla amatorów w świecie a profesjonalistów w innych dziedzinach, do których wykorzystanie komputerów jest potrzebne.
    Można też założyć, że skoro ktoś zadaje pytanie jaki komputer powinien kupić, jest amatorem, a więc można polecić mu czy inne markowe stacje robocze.
    Nikt nie twierdzi że dla każdego. Bynajmniej na pewno nie ja. Ale (moja osobista opinia) uważam, że dla wielu, dla których czas jest liczony w PLN czy euro - na pewno tak.
    A szczególnie dla tych osób, które nie pracują dla kogoś, mając wiele godzin w zapasie, a raczej przy własnym, nawet najmniejszym biznesie i wtedy właśnie często lepiej wydać więcej kasy, żeby móc się ze wszystkim wyrobić, a nie pracować 23/24.
    Zadbać o nowych klientów, umówić zlecenia, wykonać zdjęcia, wykonać postprodukcję, prezentacje, odbitki, poskładać albumy, wrzucić na www, wypełnić faktury, oblecieć banki i inne urzędy, zawieźć dzieci do szkoły, to kiedy składać te superszybkie kompy? ;-)
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 24-06-2009 o 12:07 Powód: Automerged Doublepost
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uprawnienia umieszczania postów