Strona 37 z 68 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Serio? teraz już sobie jaja robię merytoryczna dyskusja się skończyła dawno temu, a fotki maców po tuningu przez 3 firmę dopełniły pragnienia sprowadzenia tej dyskusji do absurdu. Skoro adwersarze piszą bzdury nie słuchając, a raczej słysząc to co chcą usłyszeć. To czemu ja nie mogę ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zmieniłeś treść postu... ok, ale i tak Cię zaskoczę z powodu tzw. martwego lutu wymienili płytę główną w imacu po 14 miesiącach, czyli po gwarancji. Bez problemu i na płytę przedłużyli gwarancję na kolejny rok. Mogę na priv. wysłać dokumentację.
    Ostatnio edytowane przez Maku70 ; 01-04-2008 o 00:00 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maku70 Zobacz posta
    fotki maców po tuningu przez 3 firmę dopełniły pragnienia sprowadzenia tej dyskusji do absurdu
    Fotki Mac'ów po tuningu są argumentem przeciw tezom kolegi estepera, wmawiającym, że miłośnicy PC to "odpustowcy" jak widać, w przypadku Mac'ów również istnieje popyt na tego typu zabiegi "upiększające".

Serio? teraz już sobie jaja robię
    Ja myślę, że skoro nie rozumiesz, na czym polega przewaga firmy, która oferuje "next day/onsite support", nawet za dodatkową opłatą, nad firmą która oferuje "dwa tygodnie, no chyba, że trzy" dla użytkownika komputera, który używa komputera do pracy, to formuła tego wątku się dla mnie wyczerpała.

Jak widać, niestety, nie da się normalnie podyskutować na niektóre tematy

Zmieniłeś treść postu...
    A za to akurat muszę przeprosić, Neo się przycięła :/
    Ostatnio edytowane przez tmaciak ; 01-04-2008 o 00:13 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

1. No są osobniki przechodzące z windy na maca, jest mercedes, jest i amg itd.
    2. W RP Apple zaczyna karierę oficjalną, zobacz w tzw. cywilizowanym świecie, porównaj support Apple i innych firm np. we Francji
    3. Masz rację, nie da się... fanatyzm zaślepia i to niestety użytkowników jedynego słusznego systemu...
    4. Czemu nie odniosłeś się do naprawy płyty głównej w moim Imacu? Nie pasowało do wizji?
    5. Daj sobie spokój z pisaniem głupot i zrozum wreszcie, że MacOs i Apple to inna bajka, inna filozofia. Podobnie jak Linuks, czy Winda. Pracujesz na Windzie, żal mi Cię, ale JA rozumiem, że możesz mieć taki kaprys. Wiesz ja kupę lat pier... się z tym systemem (windą). Lubisz to - Twoja broszka. Ja używam teraz macos i jeśli chcesz o nim pisać, to pisz prawdę, PRAWDĘ. Posiedź przy nim tydzień czy dwa, chociaż, i wtedy pisz. Wiesz czemu nigdy nie piszę o Linuksie? bo go nie znam. Bo raz go widziałem u znajomych...

Początki nałogu

Domyślnie

Pracujesz na Windzie, żal mi Cię, ale JA rozumiem, że możesz mieć taki kaprys.
    Co za wspaniałomyślność... Dziękuję w imieniu wszystkich użytkowników windy!

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Maku troche Cie ponislo z tym "zal mi Cie"
    ale faktem jest ze servis Apple w Polsce to byla zenada w De jest zdecydowanie lepiej
    niech sobie kazdy uzywa co chce ja mam w domu Apple, PC a nawet PS2 i uzywam kazdego w zaleznosci od potrzeb.. Jabol do pracy dwa pozostale do zabawy :]
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Doczytaj do końca, to nie wymaga wysiłku
    Ja mam na Imac windę dla wiedźmina i ps2 dla eye
    Ostatnio edytowane przez Maku70 ; 01-04-2008 o 00:35

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

4. Czemu nie odniosłeś się do naprawy płyty głównej w moim Imacu? Nie pasowało do wizji?
    CarePaq jest usługą dodatkową, jak nie zapłacisz to masz normalną roczną gwarancję.

Nie zadałeś sobie trudu, żeby to sprawdzić zanim nie zacząłeś tego krytykować?

5. Daj sobie spokój z pisaniem głupot i zrozum wreszcie, że MacOs i Apple to inna bajka, inna filozofia. Podobnie jak Linuks, czy Winda. Pracujesz na Windzie, żal mi Cię, ale JA rozumiem, że możesz mieć taki kaprys.
    Jakbyś sobie zdał trochę trudu, to byś znalazł moje posty w których się wypowiadam, że:

(a) używałem MacOS i nie do końca mi odpowiada,

(b) nie ma dla mnie większego znaczenia na jakim systemie operacyjnym pracuję, dopóki aplikacje których używam działają.

Co więcej, wypowiadasz się krytycznie

daj sobie spokój z pisaniem głupot
    na temat tego co napisałem w tym wątku, chociaż jak widać, nie przeczytałeś moich wypowiedzi.

Jak dla mnie totalny EOT.
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

racja EOT punkt 4 dyskwalifikuje resztę lektury....

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta
    Fotki Mac'ów po tuningu są argumentem przeciw tezom kolegi estepera, wmawiającym, że miłośnicy PC to "odpustowcy" jak widać, w przypadku Mac'ów również istnieje popyt na tego typu zabiegi "upiększające".
    Nie wmawiam że miłośnicy PC to odpustowcy, tylko napisałem że są*dwa kierunki, minimalistyczny który prezentuje m.in. Apple, i tu nie biorę*pod uwagę dodatków tuningowych tworzonych przez firmy trzecie, oraz drugi który jest odpustem jak to nazwałeś.
    DWA KIERUNKI minimalizm vs przepych; Apple to TYLKO PRZYKŁAD.

Jeśli chcesz porównać odpust i odpust to zestaw obok siebie: złotą obudowę do MBP zrobioną*przez ruskich, którzy złotem by sobie obłożyli nawet d...
    a to:
    http://www.svmlemag.fr/files/SVM258-TNT-AlienWare.jpg :]
    Ostatnio edytowane przez esteper ; 01-04-2008 o 12:10
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Początki nałogu

Domyślnie

Esteper, ustaliliśmy już sobie że mac jest nieskazitelnie doskonały i pozbawiony wszelakich wad. Zignoruj tych innowierców - użytkowników PC, szkoda na nich zdrowia.

Strona 37 z 68 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów