Strona 36 z 68 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Początki nałogu

Domyślnie

I to mi się podoba u makowiczów - nie lubisz szalonego designu z lat 70 w MBP - to na pewno lubisz światełka, wiatraczki, melodyjki.

Nie wiem jak przebiega Twój tok myślenia, ale za parę lat takie posty z pewnością będą pomocne w niejednej pracy naukowej.

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    I to mi się podoba u makowiczów - nie lubisz szalonego designu z lat 70 w MBP - to na pewno lubisz światełka, wiatraczki, melodyjki.

Nie wiem jak przebiega Twój tok myślenia, ale za parę lat takie posty z pewnością będą pomocne w niejednej pracy naukowej.
    W przypadku komputerów widzę dwa kierunki, patrzę po otoczeniu.
    1. minimalizm
    2. przepych (właśnie światełka, wiatraczki, chromy, itp.)
    Więc wyciągam wniosek prosty z tego, jeśli MBP jest bee, fuuj, blech, no to buda Twojego kompa ma coś więcej niż kawałek aluminimum w prostej formie, bez zbędnych pier...
    Nie sądzisz ?
    Spójrz na rynek komputerowy, a może to dostrzeżesz...
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    1. minimalizm
    2. przepych (właśnie światełka, wiatraczki, chromy, itp.)
    Rozumiem że wg Ciebie:

1. MAC
    2. Cała reszta

Więc wyciągam wniosek prosty z tego, jeśli MBP jest bee, fuuj, blech
    Godna największych pochwał nadinterpretacja. Co jeszcze napisałem a o czym nie wiem? Bo naprawdę fascynuje mnie figlarny sposób pracy Twoich połączeń neuronowych.

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Godna największych pochwał nadinterpretacja. Co jeszcze napisałem a o czym nie wiem? Bo naprawdę fascynuje mnie figlarny sposób pracy Twoich połączeń neuronowych.
    Proszę Cie nie wysilaj się z tak trudnymi słowami jak "połączenie neuronowe".
    Przyp... się, a do końca chyba nie doczytałeś:
    Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, a zrozumiesz o co chodzi.

Edit.
    "Rozumiem że wg Ciebie:

1. MAC
    2. Cała reszta"

Ooo, cóż za szybko wysnuty wniosek, ale ale, Sherlocku... Niestety pudło...
    Nie tylko MAC, jeszcze SONY VAIO, do desktopów, Thermaltake miał pewną serię obudów które nie miały masy doczepionych gó...
    Ostatnio edytowane przez esteper ; 31-03-2008 o 20:53
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Fakt Sony Vaio jest śliczny i fajnie skonfigurowany, podobno "mimo Windows" działa na baterii tak długo jak mac. Jednak o czym tu mówić, skoro co poniektórzy nie rozumieją, że "o gustach się nie dyskutuje - gusta się ma". Mnie również brzydzą kolorofony "oczojebne", ale cóż jestem fanatykiem
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jeszcze jedno: mogę podać linki do forum o serwisie tak zachwalanego w tym wątku HP - kolega miał ponad miesiąc w serwisie - tylko dysk do wymiany. Ja dwa lata temu 1,5 miesiąca czekałem na wymianę płyty głównej Asusa w lapku. Chyba w każdej firmie jest tak, że jak kupujesz to nawet Ci ....., a później kończy się bajka i zaczynają schody
    Ostatnio edytowane przez Maku70 ; 31-03-2008 o 23:32 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Dobra Ty to sobie powieś nawet lampki choinkowe na kompie, ja wolę minimalizm, taki jak w przypadku MBP i MBA.
    Ja też

Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

No i jeszcze napisz, że Apple to wypuściło

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maku70 Zobacz posta
    Jeszcze jedno: mogę podać linki do forum o serwisie tak zachwalanego w tym wątku HP
    Bo trzeba sobie CarePaq dokupić i wtedy będą ekspresowe naprawy i gwarantowana dostępność części zamiennych przez czas trwania rozszerzonej gwarancji (sprawdzone empirycznie).
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

o to HP się psują? ja pierdziu.... myślałem, że tylko maki żółkną, pękają, odklejają się procesory, wybuchają baterie od Sony. Nie no, chyba nie zasnę z emocji. Cudowne HP się psuje i wymaga dodatkowych opłat przy gwarancji, jestem w szoku - muszę się napić

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maku70 Zobacz posta
    o to HP się psują? ja pierdziu.... myślałem, że tylko maki żółkną, pękają, odklejają się procesory, wybuchają baterie od Sony. Nie no, chyba nie zasnę z emocji. Cudowne HP się psuje i wymaga dodatkowych opłat przy gwarancji, jestem w szoku - muszę się napić
    I przy okazji zastanów się, czy jak za 2 lata w Twoim niezniszczalnym Mac'u padnie płyta główna, to czy Apple Ci ją wymieni na nową
    Ostatnio edytowane przez tmaciak ; 31-03-2008 o 23:54 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Strona 36 z 68 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów