Strona 31 z 68 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Domyślnie

oj, rene idź już spać - w niejednym wątku denerwujesz ludzi swoimi bezsensownymi uwagami...
    Pkt 8 regulaminu forum

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maku70 Zobacz posta
    Nie no Stary rozwalasz mnie To ja poproszę w imieniu Holywood i TVN24 o FinalCut taki sam poziom argumentacji co?
    Jest coś co wymaga doprecyzowania? Czy jest coś czego nie rozumiesz? Muszę zacytować samego siebie, czy jednak pofatygujesz się i przeczytasz moje dwa poprzednie posty?

Baczność MAC spocznij nie spełnia w stopniu podstawowym moich wymagań, z tejże właśnie przyczyny. Mam się przesiadać, spróbować odpalić cada, wrócić do Windy tylko po to żeby Adamowi zgodziło się jego 99%?

Piszę najprościej jak umiem, ale jeśli w którymś miejscu wyraziłem się niejasno - postaram się rozwiać Twoje wątpliwości.

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Po co Mac bez MacOs, jest Mac pro - zmieniaj w nim co chcesz - lecz w jakim celu?

Domyślnie

bede nudny, ale zapytam sie jeszcze raz - jak wyglada sprawa gwarancji MACow i programow serwisowych w Polsce. Jak ktos wie, niech napisze slowko.
    Pozdrawiam,

Jarek

www.jarekjaworski.net

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maku70 Zobacz posta
    Po co Mac bez MacOs, jest Mac pro - zmieniaj w nim co chcesz - lecz w jakim celu?
    Zeby system gorzej pracowal. Widzisz, pececiarze, nawet jak nic nie beda zmieniac, lubia miec swiadomosc ze moga. Tak jakby w lapkach pecetowych wszytko bylo wymienialne...
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Gdybyś przeczytał moje wcześniejsze posty, zauważyłbyś, że sam napisałem o braku AutoCada i że nie namawiałbym architekta w Polsce na ten system. Ale na tej podstawie nie oceniałem, który system jest lepszy... Zrozum wreszcie, chodzi jedynie o to, by pisać prawdę o jednym i drugim systemie. Nie zaś głodne kawałki i slogany bez pokrycia, tak jak to już dzisiaj było z dvd, ze statystyką, grami itp.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarek Jaworski Zobacz posta
    bede nudny, ale zapytam sie jeszcze raz - jak wyglada sprawa gwarancji MACow i programow serwisowych w Polsce. Jak ktos wie, niech napisze slowko.
    W Polsce nie jest kolorowo. Duzo ludzi narzeka na serwis w SADzie. To takia makowa "zytnia" czyli olewka. Choc znam tez duzo zadowolonych ludzi, ktorzy miali sprzet naprawiony "od reki". Najlepszym rozwiazaniem jest serwisowania sprzetu za zachodnia granica.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

panowie nie odkrywamy ameryki spór Mac Vs PC jest stary jak obie platformy i zaczął się jeszcze jak PC nie miały interfejsu graficznego i można było tyko odpalić Prince of Persja i Alley Cat... w VGA
    nawet Umberto Eco w swojej książce "Zapiski na pudełku od zapałek (1993)" poświęcił tej paranoi cały rozdział... oczywiste jest że Microsoft zrzyna wszystko z OS, a sukces i popularność PC podyktowana jest tylko i wyłącznie niską ceną...

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Honorowany jest program Apple Care - np. 3 letnia gwarancja. Jest już drugi serwis oprócz SAD, od czasu pojawienia się Apple Polska - mocno się poprawiło.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Baczność MAC spocznij nie spełnia w stopniu podstawowym moich wymagań, z tejże właśnie przyczyny. Mam się przesiadać, spróbować odpalić cada, wrócić do Windy tylko po to żeby Adamowi zgodziło się jego 99%?
    A kto tobie kaze sie przesiadac? Ktos Cie namawia? Ja tez uzywam w pracy peceta z winda, bo uzywam windziarskiego oprogramowania a w domu mam 3 maki i jakos nie robie z tego problemu.
    Skoncz juz rene ta swoja swieta wojne.

Strona 31 z 68 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów