Powiem tak: na windows 3.11 działa oczywiście obecny soft... Przy przejściu z XP na Vistę nie ma żadnych problemów ze sterownikami i kompatybilnością softu... (tak samo było z 95,98, ME) Użytkownicy PC kupli swoje Pentium 100, lub 386DX i do tej pory ich używają, bez najmniejszych problemów, a Microsoft gratis daje wszystkie wersje VistyCzy coś pominąłem? Jeśli chodzi o bezczelną kasę za upgrade to proponuję porównać ceny Leoparda (jedna wersja) z cenami Visty (bodajże Ulitmate odpowiada w miarę funkcjonalności leoparda). Kurcze sam wpadam w ton flame ware ;( Ale po prostu nie rozumiem, jak można stawiać tak kretyńskie zarzuty: czy to będzie Pc, czy Jabłko. Wszystko się zmienia, sprzęt soft. Zaraz zacznę mieć pretensje do Canona, że musiałem zmienić aparat z 350d na 40d
Krucze, chciałem to mam, było mnie stać i jestem zadowolony. A kwękać, że 350d nie ma tego czy tamtego? Bo jest starszy i z innej półki? To tak samo debilny tok rozumowania, jaki jest tutaj reprezentowany przez kilka osób.