Pokaż wyniki od 1 do 10 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Ja mimo ze siedzie na OSX juz jakis czas nie potafie sie przyzwyczaic glownie do pelnego ekranu. Rozumiem ze rola zielonego guzika jest inna ale mogli zrobic "full screen" i bylbym szczesliwy :-)

I wlasnie dla mnie logika pelnego ekranu jest czesciej wlasciwa. Denerwuje mnie ze miejscami przeswituje pulpit albo mryga flash z przegladarki, wkurza mnie tez ze jak nie trafie w guzik to wychodze z aplikacji.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Jester Zobacz posta
    Też żałuję, tym bardziej, że te dwa na krzyż programy dziewiątkowe, na których mi do dzisiaj zależy - nigdy nie działały w trybie classic i nie widziały SCSI. Za to stabilność ostatniej wersji dziewiątki wspominam z rozżewnieniem: komputer chodził tygodniami, mielił terabajty zdjęć - i żadnych zwiech. Byli czasy...
    I sa zastosowania gdzie moc by sie przydala. Skaner bebnowy dziala akurat tylko pod OS9, pod classiciem nie, a przy takiej obrobce procesora nigdy za duzo. Z checia zamienilbym G4 na ostatnie G5.
    Ostatnio edytowane przez dzik ; 30-03-2008 o 14:30 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów