Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
wydaje mi się że to ty masz klapki na oczach ... moja niespełna 10-letnia córka na swoim iBook'u montuje nasze rodzinne filmy z wypadów wakacyjnych i wypala je na DVD za pomocą darmowego iMovie, nagrywa sobie swoje utwory muzyczne, nagrywając swój wokal i akompaniament na gitarze za pomącą DARMOWEGO Garage Bandu,
Bzdura.
iLife 08 nie jest darmowy, to ze Apple go daje do obecnie NOWYCH komputerow nie oznacza ze jest darmowy. Ja po kupnie samego systemu musze KUPIC iLife.
Pod M$ do skladania filmow masz windows movie maker i pelno innego darmowego softu
O tym jak "stabilny" jest np iMovie poczytaj na apple.com->store->iLife->opinie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
a kumpel który instalował windę 12X ma firmę zajmującą się reanimacją tych PC tropów ... i dzięki temu że PC są takie denne, ma ręce pełne roboty ... kiedyś powiedział mi że jeżeli wszyscy przesiadali by się na Apple to by musiał poszukać nowej pracy...
Rozdziel PC i Apple. Obecnie Apple to PC.
Mowimy o windowsie i OSX?
Do serwisowanie tej samej ilosci OSX potrzeba wiekszej ilosci osob, M$ ma sposoby na workstacje dla duzych firm o ktorych Twoj kolega nie ma pojecia a Tobie sie nie snilo.
A jesli tyle razy reinstaluje swoj komputer to znaczy ze nie pojecia o niczym. W takie bajki malo kto wierzy.

Wlasnie kumpel ktory serwisuje apple u nas wrocil wqrwiony od jednego zgloszenia. Szuka karty sieciowej do podmiany w boskim G5.
Apple na sporej serii G5 oszczedzil centa i kupil gniazda smieciowek od jakiegos chinola ktory zrobil je srednio dobrze, tzn gniazdo jest za glebokie.
Efekt? Kabel sie "zatrzaskuje" ale ma spory luz w gniazdku i traci polaczenie, trzeba go dociskac zeby dzialal

Uprzedze ze sprawdzone z roznymi kablami, to samo ma kilka G5 ktore mamy.