Strona 16 z 68 PierwszyPierwszy ... 614151617182666 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Proponuje udac sie do serwisu albo zawolac kogos kto sie "rozumie" na MacOSie. Wszystko mozna latwo sprawdzic. To moze byc jakis duperel. Powiem tak, pracuje na Adobe i jeszcze ani razu, powtorze ani razu mi sie nic nie wykrzaczylo. Co innego na windowsie. Tam klikajac CTRL+P w PS trzymam kciuki zeby sie nie wykrzaczyl.

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Dokupic do iMaka czy MacBooka? Ja od ponad 2ch lat pracuje na iMaku i jest calkiem OK. Mam podpiety drugi monitor i mozna wygodnie pracowac. Z tym, ze nie mam cisnienia na mobilnosc, wiec laptopa nie bralem pod uwage. iMak to dobry wybor

Oczywiscie do iMaka moje ciśnienie jest w postaci symbianowego w950 ;p Czyli drugi monitor nie jest konieczny? Da się to wogóle jakoś kalibrować? <grzesze?8)>
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M.I.K Zobacz posta
    Oczywiscie do iMaka moje ciśnienie jest w postaci symbianowego w950 ;p Czyli drugi monitor nie jest konieczny?
    Wszystko zalezy do czego. Ja lubie pracowac na dwoch. Choc ze spaces w leopardzie robi sie naprawde duzo miejsca

[QUOTE=M.I.K;444798Da się to wogóle jakoś kalibrować? <grzesze?8)>[/QUOTE]
    Wszystko sie da ladnie oprofilowac.

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto

Domyślnie

Coraz bardziej przekonuje się do iMaka 20'. Myśle, że warto dopłacić różnice między iM a MB ^^

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Coraz bardziej przekonuje się do iMaka 20'. Myśle, że warto dopłacić różnice między iM a MB ^^
    ja mam iMac'a od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony , łatwa obsługa stabilność systemu, bardzo łatwo skalibrować monitor i jakość obrazu dużo lepsza niż na mac-booku, po za tym software dala Pro Fotografów pojawiający się ostatnio jest powalający
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 19-03-2008 o 09:00

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    ja mam iMac'a od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony , łatwa obsługa stabilność systemu, bardzo łatwo skalibrować monitor i jakość obrazu dużo lepsza niż na mac-booku, po za tym software dala Pro Fotografów pojawiający się ostatnio jest powalający
    pozdrawiam
    Potwierdzam, kapitalnie się pracuje na tym sprzęcie. Trzeba jednak pamiętać że te 20 cali jest w panoramie, więc polecam 24! ;-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Domyślnie

W sobotę na wyprzedaży kupiłem kolejnego maczka, tym razem MACBOOK 2.2, to maszyna nr 4 w moim zestawie, jednak tym razem dodatkowo uzbrojona dla celów mojej żony w Windows XP Domowy dla potrzeb Polskiej Szkoły!!!
    Dla wiadomości innych, różnica systemowa jest kolosalna i warta pieniędzy na korzyść MAC OS X, jednak jeżeli ktoś tylko klepie w Wordzie, to MAC jest mu zbędny, ale dla foto jest stworzony. pod warunkiem umiejętnego wykorzystania możliwości systemu.
    Pozdrawiam i appeluję nie ma co wstrzynać kolejnych wojen, każdemu leży coś innego, jednak ja namawiam wszystkich do Intel Maca!!!

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Potwierdzam, kapitalnie się pracuje na tym sprzęcie. Trzeba jednak pamiętać że te 20 cali jest w panoramie, więc polecam 24! ;-)
    W dodatku 24" ma zdecydowanie lepsze parametry No i 24" to juz jest niezly telewizor

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto

Domyślnie

Gdybym miał kase na 24' to bym brał w ciemno mam nadzieje, że 'jakoś' da się pracować na 20'

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Gdybym miał kase na 24' to bym brał w ciemno mam nadzieje, że 'jakoś' da się pracować na 20'
    Jasne, ze sie da. Rozdzielczosc 1680x1050 mi w zupelnosci wystarcza na codzien. W razie czego mam obok 22"
    Jako telewizor tez sie sprawdza

Strona 16 z 68 PierwszyPierwszy ... 614151617182666 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów