Pokaż wyniki od 1 do 10 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

tylko zeby jeszcze seria pro byla w wersji 13"... bo z tym podzialem na totalnego amatora i zawodowca to sie nie zgodze bo to sztuczny i czesto durny pdzial... ktos moze potrzebowac mobilnosci i 15,4" jest dla niego po prostu za duze wiec nie kupi macbooka pro tylko macbooka ktory wg mnie w najwyzszych wersjach nie odstaje od niskich pro w niczym poza karta graficzna i aluminiowa obudowa...

ja swojego macbooka kupilem nie przeslanek finasowych tylko gabarytow(nie chcialem nic ponad 13") z przeznaczeniem do pracy do ktorej wykorzystue go w okolo 80%(reszta to #canon GG i forum) wiec jestem amatorem czy zawodowcem?

w polsce pokutuje troche ten anachroniczny podzial ktory nie zawsze sie sprawdza ale ludzie lubia sobie dodawac przydomek "profi" dlatego czesto kupuja wszystko mocno na wyrost nie wykorzystujac nawet w 1/3 potencjalu posiadanego sprzetu i to bez wzgledu na to czy to sa komputery, fotografia, czy cokolwiek innego... wazne by miec czym blysnac

dlatego tez ten podzial w Apple dla mnie jest mocno sztuczny i to akurat uwazam za nieporozumienie dzielic serie w ten sposob kiedy sie w ogole nie zazebiaja jesli brac pod uwage wielkosc sprzetu, a przyrostek "PRO" w nazwie jak dla mnie traca myszka i wpedza co poniektorych w kompleksy
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 06-09-2007 o 11:25
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów