Te akurat istnieja![]()
Zeby chronic Was, windziarzy
Zreszta juz to przerabialismy w naszym ulubionym watku, nie pamieatsz?![]()
http://canon-board.info/showthread.php?t=21026
co ty masz za wersje ze ma klawiature podswietlona? bo ja mam najwyzszy model macbook i czegos takiego u mnie NIET
sie nie znasz
a co do antyvirow to rzeczywiscie sa... jak wiele innych rzeczy do naciagania ludzi ktorych istnienia nie da sie kompletnie uzasadnic
Ostatnio edytowane przez Skipper ; 03-09-2007 o 09:08
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
ze pro ma to wiem ale on pisze o macbooku nie przypominam sobie by pro mial zintegrowana karte
A mam takie pytanie, chcę sobie kupić " MacBook white 2.0GHz Intel Core 2 Duo/ 1GB/ 80GB/ Combo/ BT/ AE", gdyż mój PC nie wyrabia już przy obróbce dużych rawów (5D) a skoro już zmieniam kompa, to pomyślałem, czemu by nie rozpocząć przygody z Makiem. Domyślam się, że czeka mnie dokup ramu (2 gb). Pytanie : czy w tym momencie PS CS3 będzie mi chodził super szybko? Teraz np raw otwiera mi się jakieś 20 sekund, dla mnie to bardzo długo (przy np 30 zdjęciach, które muszę obrobić bardzo szybko).
Czy żeby komfortowo pracować na Macu trzeba kupować wersję PRO?
Z 2GB ramu to bedzie rakietaPytanie tylko czy 13" glossy Cie zadowoli?
Biore małego, bo ma być przenośny, rzadko, ale się zdaża, że zabieram lapka w teren, żeby szybko przesłać zdjęcia, i wtedy małość i lekkość gra pierwsze skrzypce
W domu będę go podpinał do 17" monitora
Naczytałem się trochę nt. żółknięcia obudowy, czy to jest naprawdę tak częste zjawisko?