Pokaż wyniki od 1 do 10 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta
    :

A tak, żeby być bardziej konstruktywny, to iWork'08 kosztuje jako family pack 99$ w Stanach. Odpowiadającą mu wersją Office'a jest mniej więcej Microsoft Office 2007 Home & Student BOX, kosztująca w Polsce ok. 400 zł. z licencją na 3 stanowiska.

Czyli wbrew twierdzeniom kolegi Skippera, jeśli porównamy _odpowiadające_ sobie wersje, to kosztowo wychodzi na to samo, a nadal śmiem twierdzić, iż funkcjonalnie Office przewyższa iWork.
    tak zapytam... wiesz tak naprawde co to jest IWork 08? uzywales czy tylko teoretyzujesz wymadrzajac sie na temat czegos czego na oczy nie widziales? bo odnosze takie przemozne wrazenie iz dokladnie tak jest.... dlatego proponuje pouzywac to pogadamy....

ja uzywam obu czesto wymiennie z racji posiadania stacjonarnego PC i laptopa apple dlatego uwierz jako praktyk a nie TEORETYK wiem co i o czym pisze a ze wzgledu na zlozonosc niektorych projektow arkusze czy prezenatcje bywaja dosc skomplikowne

edit: dodam jeszcze z czystej uprzejmosci iz nim napiszesz ze uzywasz go od wielu lat iWork 08 wszedl do sprzedazy niecale 2 tyg temu...
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 16-08-2007 o 11:00
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów