oj oj ojwzruszyles mnie
sid problem z Toba polega na tym ze za nic w swiecie nie chcesz pojac podstawowego argumentu...
do ciebie nie dociera postrzeganie sprzetu jako narzedzia..
dla ciebie komputer jest wartoscia sama w sobie.. podniecasz sie markami, tym co maja w srodku, cennikiem etc.. a to genralnie nie ma najmniejszego znaczenia... potrzebujesz mlotek kupujesz mlotek... i srednio powinno cie interesowac kto go zrobil... ma dzialac
tak samo jest w tym wypadku.. potrzebnujesz programu do obrobki zdjec zmontowania filmu, zlozenia tekstu do druku to kupujesz najlepszy program jaki jest na rynku jesli cie na niego stac, patrzysz na czym dziala... i to kupujesz.. koniec kropka.
jak zaczniesz rozmawiac na tej plaszczyznie percepcji wrocimy do dyskusji.. bo na razie to widze iz ci sie w ogole to w glowie nie miesci ze ktos moze miec w d... to wszystko czym ty sie tak skutecznie probujesz ustawic w calej dyskusji.. uwierz wbrew twojemu postrzeganiu swiata dla wiekszej ilosci ludzi niz gotow jestes przypuszczac nie ma najmniejszego znaczenia co siedzi w srodku komputera czy jakiej jest marki.. ma dzialac i robic co do niego nalezy ja pracuje na sofcie ktory spelnia moje oczekiwania i jak na razie lepszego nie znalem.. przypadkiem zrobilo to apple.. rozumiesz?
nie sadze![]()