Pokaż wyniki od 1 do 10 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    ktoś kto reinstaluje winde 12x w czsie 2 lat jest imo jemiołem albo ma zwyczajnie niesprawny hardware, ale nie w tym rzecz czy winda gorsz lepsza ... imo w tym rzecz że mak nie taki ładny jak go malują i ma swoje zarówno zalety jaki i wady a troszeczkę mnie drażni to że ludzie z klapkami na oczach opiewają zalety ponad normę a wad jakby nie widzą ... a miom zdaniem ma sporo wad a i zalety poza oczywiście szeroko pojętym DTP są wątpliwe.
    wydaje mi się że to ty masz klapki na oczach ... moja niespełna 10-letnia córka na swoim iBook'u montuje nasze rodzinne filmy z wypadów wakacyjnych i wypala je na DVD za pomocą darmowego iMovie, nagrywa sobie swoje utwory muzyczne, nagrywając swój wokal i akompaniament na gitarze za pomącą DARMOWEGO Garage Bandu,
    profesjonalne programy ShowIt Pro i FotoMagico (programy do prezentacji zdjęć ) są dostępne w cenach poniżej $100, zobacz tylko listę programów na OSX w OpenSource:

http://www.opensourcemac.org/

czy PC może się czymś takim popisać, jak kradniesz programy przez torrenty to może wydaje ci się że jest to tanie, ale jakbyś musiał zapłacić za wszystkie Word'y i Exele to mógłbyś sobie kupić iMaca dla siebie i dla żony bądź dziewczyny za równowartość ceny ...
    a kumpel który instalował windę 12X ma firmę zajmującą się reanimacją tych PC tropów ... i dzięki temu że PC są takie denne, ma ręce pełne roboty ... kiedyś powiedział mi że jeżeli wszyscy przesiadali by się na Apple to by musiał poszukać nowej pracy...
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 28-03-2008 o 10:22

Uprawnienia umieszczania postów