Strona 24 z 68 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    moglbys rozwinac?
    Serwis, byc moze w innych krajach jest lepiej, ale w PL porownania nie ma.
    Della naprawiaja tego samego dnia na miejscu w firmie.

Jak sprzet pracuje na powietrzu i np nasypie sie piasku w dellu w ciagu 3min wyciagasz klawiature, wytrzepujesz piach i pracujesz nadal, jak szybko lapie syf MB nie trzeba chyba mowic. Rozbieranie tez nie jest mile.

A o mozlliwosciach mam na mysli np czas pracy na baterii po dolozeniu drugiej.
    Czasami te 3-4 to malo. W sluzbowym HP milym dodatkiem jest tez wbudowany modem gprs, pod bateria masz miejsce na karte sim, stacja dokujaca to tez cos czego mi w MBP brakuje, przychodzisz do domu, wpinasz kompa w sekunde i masz podpiety monitor, klawiature, telewizor, siec, hifi i inne *******y

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzik Zobacz posta
    Serwis, byc moze w innych krajach jest lepiej, ale w PL porownania nie ma.
    Della naprawiaja tego samego dnia na miejscu w firmie.

Jak sprzet pracuje na powietrzu i np nasypie sie piasku w dellu w ciagu 3min wyciagasz klawiature, wytrzepujesz piach i pracujesz nadal, jak szybko lapie syf MB nie trzeba chyba mowic. Rozbieranie tez nie jest mile.

A o mozlliwosciach mam na mysli np czas pracy na baterii po dolozeniu drugiej.
    Czasami te 3-4 to malo. W sluzbowym HP milym dodatkiem jest tez wbudowany modem gprs, pod bateria masz miejsce na karte sim, stacja dokujaca to tez cos czego mi w MBP brakuje, przychodzisz do domu, wpinasz kompa w sekunde i masz podpiety monitor, klawiature, telewizor, siec, hifi i inne *******y
    moj mak chodzi do 6h na baterii wbudowanej wszystko mam na BT lub WIFI(klawiature dodatkow a mysz HDD sprzet do muzy ) a monitor wpinam jednym ruchem wiec dalej nie widze problemu.. ale o bajerach nic nie napisales... wiec moze to kolejne puste slowa za ktorymi nic nie stoi?
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    Ale cena to mini już nie jest :-)

Nie mam nic przeciwko MACom. Ale ceny mają z kosmosu. Niestety.
    W przypadku PL owszem, ale ceny w UE są takie jak w PL - 22% VAT, w USA jeszcze taniej, jak zwrócisz uwagę na ceny w innych miejscach na świecie, może stwierdzisz że ten "drogi" Apple wcale nie jest taki drogi.
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale w innych miejscach też PeCety z windą są tańsze, więc Twój wywód jest średnio trafny :-)

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    wiec moze to kolejne puste slowa za ktorymi nic nie stoi?
    Jak widac kolejnemu fanatykowi nie mozna napisac ze czegos mi brakuje.
    Mi, uzytkownikowi MAC'a, tak podkresle. Poprostu mi tego BRAKUJE. Nie mam do tego prawa?

Dla mnie wada OSX jest to ze jest skazany na sprzet apple ktory nie kazdemu musi pasowac i podobac.

Lubie OSX, wole go od windowsa, uzywam go w domu. Ale swiadomy jestem jego wad i daleko mi od uwielbienia. Nie zawsze pasuje mi sprzet Apple, wolalbym postawic legalnie OSX na swoim hp.

Dziwne jest to ze Apple nie jest posadzany o praktyki monopolistyczne w wielu kwestiach, za podobne M$ musial placic.

Z fanatykami juz nie dyskutuje, dla nich moje stanowisko jest takie "apple jest cudowny!!!"

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    Ale w innych miejscach też PeCety z windą są tańsze, więc Twój wywód jest średnio trafny :-)
    Ja do Ciebie rozmawiam o firmowym sprzęcie nie składakach z marketu.
    A mój "wywód" nie miał na celu porównywać cen Apple do reszty, a stwierdzenie faktu że to nie są drogie kompy.
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Uzależniony

Domyślnie

Dobrze wykonane sa MBP, MB sa wlasnie jak skladaki z marketu. W stanach kupujesz podobnego kompa za 500$ a nie 1099$ jak za najbiedniejszego MB.
    Wiec sa drogie.

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie zapominaj ze placisz tez za design. Czy to komus odpowiada czy nie to inna sprawa. Ja wole miec sprzet ladny i dzialajacy. Akurat dla mnie obsluga MacOSa jest lata swietlne przed PC.
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Ja do Ciebie rozmawiam o firmowym sprzęcie nie składakach z marketu.
    A mój "wywód" nie miał na celu porównywać cen Apple do reszty, a stwierdzenie faktu że to nie są drogie kompy.
    Nie kumasz. Napisałeś, że za granicą MACi nie są już takie drogie. Ale musisz pamiętać, że firmowe PeCety za granicą też są tańsze. Więc relatywnie MACi nadal są drogie.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

No niezly flejm. Chlopaki, dajecie rade ...ale jak wpadnie Vitez to i tak pozamiata

Strona 24 z 68 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów