zalozenie ze wiekszosc uzytkownikow Maca jest nawiedzona :]
spory blad rozumowania majacy na celu umniejszenie wartosci argumentow drugiej strony, gdyz argumentacja fanatyka jest ogolnie rzecz biorac g... warta..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a pamietasz jakie radiomagnetofony "jamniki" ze swiecacymi dookola diodami???![]()
kiedys to byl pelen szyk![]()
Ostatnio edytowane przez Skipper ; 31-03-2008 o 11:16 Powód: Automerged Doublepost
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
No ba. Jako mlody komunista (zaraz po I komunii), ktory potrafil juz obslugiwac lutownice i pilniki iglaki sam sobie takie diody montowalem w kasprzaku
To byl full wypas mrygaly w takt muzyki
Ale byly tez inne czasy. Czlowieka cieszyly takie duperele
Niestety niektorym do teraz sie cos takiego podoba. Wystarczy wejsc na allegro w dzial tuning PC![]()
popmart - jeśli Apple nie sprzedaje systemu oddzielnie to ja jestem święta krowa :] A*że licencja jest taka a nie inna, to już jest osobna kwestia.
Poza tym Hacintosh to jest łamanie licencji, po tym też*mogę wnioskować że programy "wypożyczasz" z internetu.
A co do designu, jeśli poskładasz coś tak dobrze się*prezentującego jak MBP lub MBA, to na prawdę Ci pogratuluję.
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"