Strona 30 z 68 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Ehh, skad sie bierze w pececiarzach ta potrzeba wmowienia makjuzerom, ze popelnili ogromy blad przeplacajac chore pieniadze za swje biale zabawki, ze sa snobami i maja klapki na oczach. Zazdrosc? No chyba, bo nie widze innej opcji. Mi to nie przeszkadza, ze smigacie na swych piecach z vista. Kupcie sobie jeszcze takich 10, nie obchodzi mnie to, ale przestancie nam tylko wmawiac, ze Maki sa beee a wtedy wszyscy beda szczesliwi.

Domyślnie

a ja mam inną prośbę - pokażcie mi kogoś, kto się*przesiadł*z PC na MAC i stwierdził, że to nie to i zrobił przesiadkę*z powrotem 99% zostaje
    Pkt 8 regulaminu forum

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cóż po latach spędzonych na walce z kolejnymi wersjami windy, od dwóch lat cieszę się komputerem i na nim pracuję Po prostu pracuję, nie wiem co to defragmentacje, optymalizacje rejestru, o wirusach nie wspomnę. Po prostu działa. Rozumiem system i nie dziwię się czemu guzikiem start wyłącza się komputer Jak ktoś fajnie napisał "Mac jest nudny" - bo nic się nie dzieje Rozumiem upór ludzi którzy nie siedzieli dłużej przy maku niż 10 minut w salonie ispot, którzy wiedzę czerpią z Chip itp. Ja sam nie wierzyłem, że komp może być moim "przyjacielem", ale dziękuję teraz tym którzy mnie namówili Jestem w w pełni uzależniony mam Imac, MacBook, Ipoda nano + nike, Iphone, airport i śmieję się jak patrzę np. na kolegów konfigurujących routery wifi I tyle, po prostu Think Different

Początki nałogu

Domyślnie

Adam, zdajesz sobie sprawę z naiwności jaką trąci twój argument?

Ktoś kto się przesiada na maca robi to z pełną świadomością, zdając sobie z jego zalet i - o ile mogę użyć tego słowa w obliczu nieskazitelnej doskonałości apple - wad. Wszystkim idiotom, w tym mnie, którym z jakiegoś powodu mac nie odpowiada, nie będą się na niego przesiadać. Masz jakiś kalkulator żeby pokazać jak wyliczyłeś te 99%?

Mamy wybór. Jedni będą onanizować się nad lekkością pracy maca i wieść dostatnie życie, pozostali jak jeden mąż będą gorzej sypiać, tyć, nigdy nie poderwą laski w klubie, ich zdjęcia będą gorsze i nigdy nie spłacą kredytu za mieszkanie.

Można już zamknąć wątek?

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Można już zamknąć wątek?
    W zadnym wypadku! Teraz dopiero zrobi sie zabawnie

Domyślnie

rene, przejdź się*do ispotu i wtedy pogadamy piszesz jak jakiś fanatyk. Pracowałeś kiedyś dłużej na macosx? Większość osób które się*w tym wątku wypowiada albo siedziała przy macu 10 minut, albo go wcale na oczy nie widziała. przecież to żałosne pisać o czymś czego się nie wie...

Wiem, że apple ma wady. Biały się brudzi, kurz osiada na ekranie, nawet 2 razy w ciągu 2 lat mi się*zawiesił, tak że nie mogłem nic zrobić oprócz twardego restartu. Szok.
    Pkt 8 regulaminu forum

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Czegoś nie łapię? Ktoś z Macuserów nazwał użytkowników Windows idiotami? Ktoś kazał Wam zmienić sprzęt i system? Ktoś Wam mówił, że na to nie ma programów i do niczego się nie nadaje? Że przepłacacie zmieniając co rusz procesory i karty graficzne? To chyba raczej do nas tak mówiono, a kiedy pokazujemy, że jest inaczej - to jesteśmy fanatykami. Naprawdę czegoś tu nie rozumiem... Czy to, że w MacOs sam muszę zainstalować sobie świadomie trojana jest fanatyzmem, czy prawdą? sam się nie zainstaluje, nie ma takiej możliwości. To też fanatyzm? safari najszybszą przeglądarką to fantyzm? MacBook Pro najszybszym lapkiem dla Visty - tak, tak - to też fanatyzm? Trzy ruchy w iPod by dotrzeć do dowolnej opcji to fanatyzm? Czemu więc wszyscy kopiują rozwiązania Apple? Czemu Vista wygląda jak Tiger sprzed trzech lat? I to w sposób niedorobiony, nawet widgety potrafili zepsuć i sprawić, że ich używanie jest wątpliwą przyjemnością. Ech, jeśli tak to jestem fanatykiem

Początki nałogu

Domyślnie

http://discussion.autodesk.com/threa...hreadID=552613

Tak jak mówi reklama - think different. Ale najpierw - przede wszystkim - START to think!

Coś już napisał
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Nie no Stary rozwalasz mnie To ja poproszę w imieniu Holywood i TVN24 o FinalCut taki sam poziom argumentacji co?

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maku70 Zobacz posta
    Czegoś nie łapię?
    Tak. Bo to:

Cytat Zamieszczone przez Maku70 Zobacz posta
    zmieniając co rusz procesory i karty graficzne?
    To nie wada, tylko zaleta. Jeśli Steve wymyśli kiedyś iMac'a w którym

(a) będzie karta graficzna na przyzwoitym poziomie,

(b) będzie możliwość wymiany karty graficznej

to z chęcią kupię może być nawet bez MacOSa, bo akurat nie bardzo go trawię.
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Strona 30 z 68 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów