W najnowszych Pro (zegar od 2,4) super sprawa jest multi touch
Bardzo usprawnia prace.
W najnowszych Pro (zegar od 2,4) super sprawa jest multi touch
Bardzo usprawnia prace.
Oj dzik przesadzasz troszeczkę jeśli chodzi o te MacBookiGdyby było tak źle jak mówisz ludzie by ich nie kupowali tyle...
![]()
MB to bardzo fajny komputerek np. dla studenta. Jest w miarę tani jak na Apple a i funkcjonalny. Na 2GHz / 1GB RAM wszystko działa bardzo przyjemnie, choć przyznam, że do "cięższych" aplikacji RAM jest wskazany (i to bardzo).
Nie wiem czemu np. Safari muli mi cały komputer (zainstalowałem FireFoxa).
Jest oczywiście kilka minusów ale generalnie pracuje sie na nim bardzo przyjemnieI cieszy oko, co też sobie cenię.
dominiqe to przeglądarka internetowa safari na maku potrzebuje 2GB aby nie mulić .....![]()
nie mogę .....![]()
widzę widzę ..... i oczom nie wierzę normalnie jak viśta wiotylko tam z samą przeglądarką system nie muli na 1GB co innego z czymś więcej
![]()
ojej nie spoć się tylko bo na żartach w stosunku do baczność Apple spocznij to raczej słabo się znasz ...
a vista jako system na 1GB chodzi przyzwoicie zajmuje jakieś 700MB ram i pozostaje jakieś 300na programy ... nie przesadzaj dominik ... troszkę prawdy by się przydało i nie pomyśl sobie że ją chwalę- bo nie jest mi do niczego nie potrzebna choć mam 4GB ramu![]()
popmart, ja opisalem tylko moje wrazenia po odpaleniu visty na nowych laptopach z c2d i 1gb ramu. Takich konfiguracji nie powinni nawet wypuszczac. Istna tragedia.
No ale od trollowania na tamat apple to mamy chyba inny watek, nie?![]()