No to niech bedzie 21![]()
Mam inna propozycją poza plenerową
Wiem, że to topic o mrocznych i opuszczonych, ale pisze tutaj bo tu Was najwięcej...
Sprawa wygląda następująco.
Organizacja studencka potrzebuje zdjęć w stylu barokowym (a przynajmniej w starych eleganckich ubiorach) do plakatu i bannera z okazji organizacji Dnia Studenta o charakterze kulturalnym. Przedsięwzięcie non profit.
Dziewczyny będą wybrane wśród zgłoszeń dziewczyn z organizacji (i poza także), stroje będą, wizażystkę ogarniam (uwaga - makijaż oparty na białych twarzach!)..
Pytanie do Was, ma ktoś dostęp do studia (bo przeglądałam kiedyś cały ten 140 stronicowy wątek pamiętam coś o studiu na głogowskiej i sesję zdjęciową Iner space - chyba). Chyba, że macie jakieś pomysły w plenerze, tylko boję się o światło...
Akcja dość pilna bo zdjęcia trzeba wykonać w ciągu najblizszych 2 tygodni max.
Czy ktoś mógłby pomoc? Ktoś chętny?
Oczywiście zdjęcia będzie można później wykorzystać w swoich portfoliach (dogadamy się czy przed czy dopiero po akcji promocyjnej)
Proszę o kontakt lidia.kaczmarek[at]aegee.poznan.pl
10-12 - przejazd zabytkowym tramwajem po centrum Poznana
12-15 happening z okazji Dnia Europy na pl. Wolności, będzie wielka flaga, na ktorej dzieciaki beda mogly ukladac dość ciekawe puzzle w postacji mapek krajów UE... inne konkursy, zabawy... akcja promocyjna dlaczego warto głosowac, ankieta kto bedzie glosowac... itp.. (zapraszam, bede bo wspolorganizuje - szukać długowłosej panny z kolczykami Monalizy)
oprocz tego o ile wiem w godzinach około 14? będzie w na pl Mickiewicza i przy fontannie jakas akcja zwiazana ze wspołnym swiętem kilku uczleni.
oraz... chyba w podobnych godiznach, sprzed Opery rusza akcja manifestacyjna na rzecz rozbratu....
Także w tę sobotę dużo się dzieje, fajnie jakby ktoś się pojawił, zdjęcia + nazwisko mozemy potem umiescic na stronie organizacji (AEGEE-Poznań) która przejdzie niebawem metamofrozę...
A co do plenerków to następnego nie mogę odpuścićpozdro
Ostatnio edytowane przez Monaliza ; 08-05-2009 o 11:47
ja sie moze pod koniec na pl. wolnoci zjawie bo wczesniej mam warsztaty...
a co do zdjęc.. sprobowałabym, ale jako fotograf któryś z kolei, bo sama sie nie podejme na pewno...
ja na rozbrat przymierzam się od tygodnia to na pewno będę. start o 15 (jakiś wiec najpierw) spod opery. ale ,że aeże coś organizuje to nie wiedziałem, jak się uwinę w pracy to też wpadnę![]()
Be kind to those less fortune....
no cóż.. między 14 a 15 to już było bardzo mało ludzi....
a manifestacja rozbratu całkiem pokaźna.. siedzieliśmy na ławeczkach pl wolności po zakończonym sprzątaniu po akcji i nagle pojawił się tłumek...
fotki może później wrzucę, ale nie sądzę, żeby były zbyt ciekawe, ponieważ robiłam je w biegu :/
ja rzutem na taśmę zdążyłem na rozbrat3,5h chodzenia po mieście ok. 600 strzelonych fotek. szkoda tylko ,że mnie autofocus lubi zawodzić no ale cóż cześć fotek ostrych i nadających się wrzucę potem do odpowiedniego wątku :-P
Be kind to those less fortune....
ja trafiłąm na rozbrat jak wracałam do domu z warsztatów... :P sobie szli deptakiem
ale za to uchwyciłam Tuska![]()
Mona w iner pewnie można zmontować kolejną sesję, trzeba pogadać z Danem. Plener w takich strojach fajnie było by zorganizować w okolicy z epoki ale na tym się kompletnie nie znam. Wiosna jest światło powinno się znaleźć. Co do studia to też pewnie dało by się coś zorganizować ale to już niestety koło 150zł trzeba by dać.
hehe, teraz byście nie poznali Inner SpacesZ tych pustych piwnic i zagrzybiałego parteru zmieniło się w ********e miejsce. Ale jak narazie 3 tyg pracy dzień w dzień...
Ruszyło się grubo. W piątek była jedna z najlepszych w moim życiu imprez:
a 29 maja robimy Anty JuwenaliaInfo wkrótce.
danveld.digart.pl
Canon EOS 300d, Pentacon SIX, Zenit 15m
Mmm, to widzę, że będę miał gdzie łazić po studiach![]()