Danveld.... macek lampy ma u siebie na chacie ;(
znaj moje dobre serce i Ci jutro dostarcze Fuji Reala iso 100, 120mam w zapasie w lodowce
![]()
Danveld.... macek lampy ma u siebie na chacie ;(
znaj moje dobre serce i Ci jutro dostarcze Fuji Reala iso 100, 120mam w zapasie w lodowce
![]()
qtek.digart.pl
ja wezmę dwie biedne lampy błyskowe z foto celami ale bez statywów bo nie mam ich jak przytargać :P
nie ejst źle.. ja nawet na swoje nie patrze, zrobiłam ich chyba 20 wszystkich...
ps. wyślecie zdjęcia Justynie?
fajne...2 mi sie widzi
ja tez mam znikoma ilosc zdjec... gunia mnie zagadywala i nic nie moglem focic
![]()
qtek.digart.pl
Dzisiaj skromnie za to bez jaj
jakby co - mail Justyny ( justyna-lebiecka@wp.pl )
Ja mam lampy![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Cześć wam wszystkim
Włączam się w ten wątek trochę po czasie ale widzę, że paru znajomych kombinuje coś w kwestii studia ...
Qubexus: W poniedziałek na WSB będziemy omawiać sprawy zbudowania sobie studio i spotkania się w nim średnio dużą grupą. Chłopcy od spraw technicznych ustalili już nawet sporą salę do tych celów. Modelki też mają przy okazji zorganizować (wszystko jest do przedyskutowania).
Na poniedziałkowe spotkanie warsztatów fotograficznych zapraszam w tym miejscu wszystkich chętnych (spotykamy się sali 211 w budynku CP w Wyższej Szkole Bankowej na Ratajczaka). W ten poniedziałek (9 lutego) Ewa (w galeriach typu onephoto.net, plfoto.com, obiektywni.pl występuje jako żabaewa albo zabaewa) pokaże nam jak robi stylizacje artystyczne w swoim stylu. Dla zorientowania się o co w tym chodzi polecam świeży artykuł na Digital Foto Video http://www.dfv.pl/jak-to-zrobic.html?id=746
A drugim tematem spotkania będzie właśnie zorganizowanie studio: sala, modelki, lampy, akcesoria typu parasolki, softboksy, trumienice itp.
spocik fajny był, tylko następnym razem trzeba pomyśleć, tak, żeby się wszyscy nie śpieszyli do domu, tylko browara się napić i faje wodną zapalić:P
danveld.digart.pl
Canon EOS 300d, Pentacon SIX, Zenit 15m