Nie wiem, zobaczymy co czas pokaże.
To co panowie, ten weekend?
Na 90% w ten weekend mogęm, ale jest początek tygodnia, 8 rano i jeszcze nie zebrałem w myślach ustaleń z tego weeekendu
Ode mnie:
580EXII
540EZ
3xwyzwalacze phottix (:/) i nadajnik.
2x parasolki
1x blenda
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak
no dobra to jak jest tutaj 3 foto chętnych i ja razem 4 to wystarczy żeby zorganizować jedno porządne stanowisko...
-------------------------------------------------
Proponujecie jakieś miejsca czy ja mam to załatwić>? jest nas 4 to można by zrobić 4 miejsca i cztery modelki...
ja dla siebie chciałbym teatr wielki wieczorem
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Aha SOBOTA CZY NIEDZIELA? start 12.00?
Ostatnio edytowane przez mateuszkaratysz ; 05-12-2011 o 13:05 Powód: Automerged Doublepost
Panowie bez jaj jak się umawiamy poważnie to oczekuje poważnych zobowiązań. Muszę wiedzieć ilu będzie fotografów, którzy będą robić zdjęcia modelkom, żeby ustalić ile zdjęć z każdego miejsca w ramach wynagrodzenia otrzymają modelki.
To jest przede wszystkim spotkanie w celu robienia zdjęć modelkom, z punktu widzenia organizatora niema co liczyć na osoby, które wpadną podpatrywać bo nie mają zobowiązania i mogą wpaść a nie muszą...
Przyjmuje, że dzisiaj jest ostatni dzień na nasze forumowe ustalenia:
Oczekuje jasnej deklaracji od osób, które będą ze mną fotografowały modelki:
SOBOTA CZY NIEDZIELA
CZY PASUJE STRAT OD 12.00
MACIE SWOJE MIEJSCE CZY MAM JE ODGÓRNIE WSKAZAĆ JA
W tej chwili wychodzi na to, że poza mną jest gotowych do fotografowania modelek jeszcze dwóch Panów i zaczyna się robić niefajnie...bo lampki i blendy ktoś przytrzymać będzie musiał a rąk jest na styk do podstawowych setupów...
Przecież od początku mówiłem, że nie jestem zainteresowany czynnym robieniem zdjęć modelkom.
To jak tak stawiasz sprawę, to mnie policz, a zamiast mnie, moją lampkę będzie trzymał mój statyw.
Widzę, że już zaczyna się wstępna frustracjaTylko nie skacz z okna!
micles rola organizatora musi być bezwzględna, prawie jak z księcia machiavellego, tylko wtedy jest szansa na powodzenia sprawy. Z oczywistych powodów nie mogę Cie policzyć ale będzie mi/nam miło jak wpadniesz i w razie czego pomożesz
PS nie obrażaj się na mnie
Ostatnio edytowane przez mateuszkaratysz ; 05-12-2011 o 16:30