O 2:30 kończę ślub pod Bydgoszczą, a o 14:30 w Poznaniu jest jakaś rekonstrukcja wojenna. Na wschód mógłbym wpaść, ale o samochód muszę ubiegać się u władz wyższych, które dzięki temu mają wpływ na moje plany, więc pewnie nie pyknie![]()
O 2:30 kończę ślub pod Bydgoszczą, a o 14:30 w Poznaniu jest jakaś rekonstrukcja wojenna. Na wschód mógłbym wpaść, ale o samochód muszę ubiegać się u władz wyższych, które dzięki temu mają wpływ na moje plany, więc pewnie nie pyknie![]()
pozdro.,
m.
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
Sesja o wschodzie! Tak Tak Tak!![]()
Micles to musi być coś gdzie będę mógł przetestować 28mke, Ty też masz zresztą 20stke do testu ,) jak dla mnie może być wschód ale gdzie, Rogalin ?
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
Nie wiem dokładnie, jeszcze nie czytałemOstrów Tumski to dzielnica Poznania, co nie?
Jeszcze nie mam - kupiłem i od razu pożyczyłem i pojechała sobie na urlop 2 tyg do Włoch. Mam 35. No Rogalin, Rogalin. Za pierwszym razem byłem na wschodzie, za drugim razem byłem na wschodzie + strobing w drzewa, to teraz progresywnie wypadałoby kontynuować i być na wschodzie + strobing + modelka
![]()
a tak, dzięki. oczywiście, to tam, gdzie katedra.
http://www.zumi.pl/,Pozna%F1_Panny%2...,namapie.html?
ale nie wiem, czy tam będę.
wczoraj też były jakieś reko w poznaniu...
no, jaki postęp ;-)
ale informujcie jak coś ustalicie, to może się też (w końcu) wybiorę.
pozdro.,
m.
Na rekonstrukcji było spoko, były fajne fugasy i ludzie z drugiej strony rzeki mieli pewnie spoko widok. Fotorepo jak zawsze, zgrupowani na powierzchni 5x5m, łącznie z członkami rodzin osób odtwarzających rekonstrukcję, nie wiedzącymi jaka panuje kultura podczas robienia zdjęć na eventach...
No ale cośtam się udało chyba pstryknąć. Nie wiem, bo przy tak szybkiej akcji nie ma czasu na sprawdzanie co się dzieje na wyświetlaczu
Niestety za każdym razem kiedy przepinałem na trzysetę, lekko po mojej lewej, za krzakami wybuchał soczysty fugas, którego ująć nie dawało radyJednak co dwa body to nie jedno...
Znacie jakieś sklepy w poznaniu gdzie można kupić filmy 35mm inne niż superia? Allegro niestety odpada bo filmy potrzebuję "na wczoraj", a nigdzie nie mogę znaleźć mojego ulubionego Kodaka![]()
Kiedyś były w ccs czy jak to tam się nazywa na Nowowiejskiego. Ale trzeba pytać bo mieli skitrane w lodówkach.