Ja jadę na 100% Postaram się tam dojechać tak koło 17.30 . zależy jak szybko się przedrę przez poznań. Jedzie też kolega z Poznania i moze jeszcze jeden kumpel. Jakby co to walcie do mnie na kom. 503 17 00 40 Chetnie bym poznal kogos z forum .
Ja jadę na 100% Postaram się tam dojechać tak koło 17.30 . zależy jak szybko się przedrę przez poznań. Jedzie też kolega z Poznania i moze jeszcze jeden kumpel. Jakby co to walcie do mnie na kom. 503 17 00 40 Chetnie bym poznal kogos z forum .
FB - http://www.facebook.com/krzysztof.kito.wierzbicki
C40D, C5DMKII, 6 szkiełek (w porywach do 10) i kilka lampek
Ślubne i inne na www.fotoduet.eu
Ja się do Rogalina wybieram we wtorkowy poranek, może ktoś ma ochotę dołączyć ?![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
planuję ok. 5.30. Ja dojeżdzam spoza miasta, ale mogę kogoś zabrać z pętli Starołęka.
Wstępnie chętnie bym się zabrał.Tylko statyw będę musiał skołować, bo nie mam ze sobą w Pzn.
![]()
Ja jednak nie mam pewności, czy jutro pojadę. Dzisiaj rano w ogóle nie było ciekawej pogody do focenia, a jutro ma być podobnie.
Może i ja bym się przyłączył tylko dajcie znać czy wyjazd się odbędzie.
Doszła obsługa 600d. Tak nawiasem mówiąc, fajnie że Metz dba o użytkowników starszego sprzętu wypuszczając firmware.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pojęcia nie mam, czemu to tutaj się dodało. Pisałem w topicu o firmware do metza :/
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 02-05-2011 o 23:27 Powód: Automerged Doublepost
hudant czy to Posadowo leży między Lwówkiem a Pniewami bo jest jeszcze jedno w wlkp. i jak wygląda z wejściem na teren? ktoś pilnuje trzeba czyjejś zgody na wstęp?