To może coś na jutro...??
To może coś na jutro...??
Canon EOS 450D + Canon 18-55 + Canon 55-250 + Nissin Speedlite Di 622 + 8x Eneloop + ~19 GB Kart + Statyw GoldPhoto i Monopod Manfrotto...
Chyba dobrze, że nie pojechaliśmy, bo dzisiejszy wschód najprawdopodobniej wyglądał tak samo jak ten z poprzedniego wypadu na Rogalin, i znowu trzebaby dorabiać słońce samochodowym reflektorem![]()
aj szkoda że nie przeczytałam wcześniej, mogłabym nas wszystkich zabrać, ale pogoda faktycznie była taka sobie. Gdyby były jakieś pomysły na kolejne dni to odezwijcie się, jutro co prawda jadę na zawody crossowe ale potem jestem w miarę wolna a staram się każdą w miarę wolną chwilę przeznaczać na fotografowanie (w końcu trening czyni mistrza ;P)
pozdrawiam
To może jednak arboretum dziś w kórniku. Ja dziś tam będe.
Canon EOS 450D + Canon 18-55 + Canon 55-250 + Nissin Speedlite Di 622 + 8x Eneloop + ~19 GB Kart + Statyw GoldPhoto i Monopod Manfrotto...
Ja jechalem
Umowilem sie z kumplem, ale oczywiscie zaspal...wiec pojechalismy na stary rynek zrobic zdjecia jak jest pusty, ale slonca sie nie doczekalismy:/
kiedy nastepny plener?
A nikt nie idzie do Starej Rzeźni? Jest otwarta do końca dnia w ramach artenaliów www.artenalia.pl
witam.
czy ktoś ma namiary na stary drewniany wiatrak w okolicy Poznania ?
szukałem w rejestrze zabytków ale w okolicy nic takiego nie ma zarejestrowanego ;-( w promieniu 20km .
z góry dziękuję za wszelkie informacje.
pozdrawiam
Paweł
dokładnie - pobiedziska/lednogóra:
http://www.zumi.pl/namapie.html?&lon...type=3&scale=1
choć, nie, sory, fakt - to jest 23,5 km od granicy poznania...![]()
pozdro.,
m.