ok, mozecie mnie zlinczować, bo... zaspałam^^ i jak było Panowie?
ok, mozecie mnie zlinczować, bo... zaspałam^^ i jak było Panowie?
i Pani :P
ja niestety zdjęć nie mam ciekawych, sprawdzę może jedno czy dwa, bo niestety było ciemno, "nowy" aparat i moje zaangażowanie legło w gruzach, gdy miałam przez chwilę lampę zewnętrzną kumpla....
ale myślę, że Panowie zrobili bardzo fantastyczne zdjęcia...
zdjęcia, które nie zawierają "tych dziwnych" gadżetów i reszty osób można publikować![]()
Nie wie ktos czy czasem nie szykuja sie jakies pokazy lotnicze w Krzesinach lub w Kobylnicy np jutro z okazji dnia dziecka ?
śluby, studio - Poznań
5dmkII, 12-200mm w 5 szklach
Także już po ptokach.Dowódca Oddziału Prewencji Policji w Poznaniu, wspólnie z ZT NSZZ Policjantów OPP, 30 maja organizuje „Dzień Dziecka” na terenie lotniska Aeroklubu Wielkopolskiego w miejscowości Ligowiec. Wszystkich chętnych, a przede wszystkim tych najmłodszych serdecznie zapraszamy. Atrakcji z pewnością nie zabraknie !
baloniki
Policjanci zapraszają na „Dzień Dziecka”, już w najbliższą sobotę tj. 30 maja na teren lotniska Aeroklubu Wielkopolskiego. W godzinach od 10:00 do 14:00 z pewnością nie zabraknie atrakcji i niesamowitych wrażeń.
W planie imprezy przewidziane są pokazy lotnicze, pokazy policyjne, nie zabraknie gier i zabaw dla najmłodszych, loterii fantowej oraz smacznego jadła.
http://www.aeroklub.poznan.pl/artykuly.php?id=176
Ostatnio edytowane przez zaitsev ; 31-05-2009 o 19:45
no wlasnie tez 30 min przeczytalem o tym, chcialem edytowac post ale sie nie dalo.
śluby, studio - Poznań
5dmkII, 12-200mm w 5 szklach
Koledzy, potrzebuję wykonać panoramę Poznania tak, by było zbliżenie budynków PFC, Andersia i być może UE w tle gdzieś tam jeszcze. Macie jakiś pomysł, skąd najlepiej to zrobić ? (najlepiej byłoby z jakiegoś budynku).
O obiektywach wiem prawie wszystko
Optymalnie - coś wysokiego na Wildzie, ale nie bardziej na południe niż rynek wildecki, ew. b. kino Muza.
Jako że mamy tu parę osób z tamtych rewirów - może coś polecą.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
eee.. coś wysokiego na wildzie? szczerze? nic nie kojarzę...
Z wysokich rzeczy tutaj też nic mi nie przychodzi do głowy![]()
Mnie przychodzi do głowy Fortis Bank zaraz za PKS na Wierzbięcicach. Pojade tam potem i się porozglądam, ale byłbym wdzięczny za sugestie![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko