ja tam bym się na Twoim miejscu cieszył z tych gór. Same ładne zdjęcia można przywieźć.![]()
Tak góry są świetne mają tylko jeden feler wszędzie jest cholera pod górkę![]()
ciesze się, ciesze, zwłaszcza, że jadę tam z członkami poznańskiej AK - do AK właśnie w górach Świętokrzyskich( spodziewajcie się zdjęć na CB)
Czyli reasumując...niedziela 28 września tak ?? No to w takim razie i ja się piszę :-D
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
no i wrocilem... brod, smrod i pelno kotów..... (turkow i turystow tez... :P )
ustaliscie moze juz miejsce ?
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
Czekałem, aż zabierzesz głos po powrocie.
Moja wizja wygląda następująco:
if dobry_cieć=1 then goto gorzelnia
else goto baza_rakietowa
może być?![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
gorzelnia jak najbardziej ale co do bazy to bym sie zastanawial... mam watpliwosci czy jest to dobry plener fotograficzny... tam w sumie nie ma nic ciekawego z punktu widzenia fotografa (urb-ex itp jak najbardziej ale fotograficznie telen jest ubogi)
pomysle nad innymi opcjami i dam znac
Ok, pomyśl nad planem B.
Tymczasem, oficjalnie ogłaszam co następuje: na chwilę obecną zorganizowałem 3 (trzy) niewiasty zainteresowane ubarwieniem nam tych surowych i mrocznych kadrów. Ponadto pojawi się znajoma para, która co prawda zdjęć nie robi, ale za to bardzo lubi wszelakie urbany.
Tako rzecze Watson.
No i?
Mamy jeszcze tylko 2 dni.
Tako rzecze Watson.