Hej, to moze jak minie juz szal maturalny, to wybralibysmy sie na jakis objazd opuszczonych lokalizacji? Do tego czasu moznaby stworzyc jakis szlak, ktorym bedziemy podazali. Co Wy na to? Na przyklad co 2 tygodnie inne miejsce?
Hej, to moze jak minie juz szal maturalny, to wybralibysmy sie na jakis objazd opuszczonych lokalizacji? Do tego czasu moznaby stworzyc jakis szlak, ktorym bedziemy podazali. Co Wy na to? Na przyklad co 2 tygodnie inne miejsce?
Z tym "szałem maturalnym" masz racjęJak tylko minie ja także piszę się na plener. Można go powiązać z grillem, piwkiem i oblewaniem czegokolwiek.
Opuszczone lokalizacje w naszym rejonie? - Opuszczony szpital psychiatryczny w Owińskach jest chyba spoko![]()
Na 17 kwietnie też wstępnie się piszę, o ile jeszcze ktoś się wybiera.
A tak BTW, to o której i jak tam dojechać?![]()
Ja jak mówiłem też bym się wybrał albo na plener albo na spotkanie przy piwku - chociaż jak gunia wolałbym plenerTo jak? Bo nie wiem czy brać sprzęt ze sobą do Poznania :P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
ja też jestem w miarę możliwości za plenerkiem. Tylko w końcu kiedy i gdzie się spotykamy?
ej, ale to 18tego jak juz albo 19tego..
ja mogę, byle wyjść![]()
Ja tam bardzo chętnie. Aczkolwiek aparat mi padł, ale wyjść zawsze
A propos, zna ktoś dobry serwis w Poznaniu, coś z podnoszeniem lustra mam nie tak (podnosi się tylko ta duża część, ta mała opada i zasłania matrycę)
17 piątek... można, ale raczej w późniejszych godzinach (16 np. chyba, że większość to niepraujący,
W sobotę czy niedzielę można wcześniej (10?) .
Jeżeli dojazd autobusowy, możnaby się zebrać na przystanku (końcowym).
no prosze, widze że sporo się tu dzieje a ja nie miałem okazji żeby 'wpaść' na ten wątek...
muszę kiedyś wybrać się na jeden z takich wypadów
pozdrawiam