pozdro.,
m.
to jak ? moze napisze na forum maxmodels , moze jakas modelka chetna sie zjawi![]()
Do tego kosciolka tez bym sie wybral, dzisiaj tam przejezdzalem i kosciolek jeszcze stoi![]()
tylko, że jesli kościółek to fajnie jakby miał ktoś miejsce w autku, bo z junikowa na morasko to hu hu hu
mxw --> jak trzy lata temu to można znowu :P
1. kościołek bez rewelacji
2. lutycka - to był "majątek poznań strzeszynek" mam dużo dokumentów na ten temat. ale na dluzszy plener bym tego nie widzial.
3. budynek obok glaxo - to już wogóle bieda po całości, rozwalona ruina i jedna hala. szkoda fatygi
4. palacyki z opuszczonych, no fajne klimaty, byłem w tych miejscach i ogólem uwielbiam te wypady na pałace![]()
danveld.digart.pl
Canon EOS 300d, Pentacon SIX, Zenit 15m
kurna niestety pewne okoliczności zmusiły mnie do powrotu do bdg także mnie nie nie będzie na plenerku :-( :-( No coż pozostaje życzyć wam udanych kadrów :-)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
To kiedy na te zamki? Tym razem pojade z Wami![]()
Ja jeśli już to też raczej na pałacyki, ale to nie jutro.
O obiektywach wiem prawie wszystko