Jadę ;D
Hmm, może się przejdę na ten półmaraton :P Tylko nie mam żadnej 70-200 :P
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak
Jak obiecasz zrobić mi dobrą fotę, to mogę ci sprzęt pożyczyć na czas mojego przejazdu. No, chyba że ktoś wyżej od ciebie w mojej hierarchii będzie w potrzebie ;P (zaitzev, robisz?)
Portfolia ze zdjęciami sportowymi (mile widziane zdjęcia łyżworolkarzy) proszę przesyłać na mój adres mailowy. O wyborze będzie decydowała tylko i wyłącznie subiektywna opinia jury w postaci : ja. Wyniki zostaną ogłoszone 2 dni przed maratonem.![]()
SpooookoJestem na etapie porządkowania harmonogramu dnia. Ta nasza uczelnia rozpieprza go totalnie przez fascynujące okienka i dni "wolne" z jednymi ćwiczeniami w środku dnia. Dlatego obserwuje temat na jakieś wydarzenia, żebym się wstrzelił w jakieś, gdzieś pofocić przy okazji wspólnie
![]()
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak
to o to biega?
http://halfmarathon.poznan.pl/program-imprezy
chmm, ale masz zamiar to chociaż wygrać? :wink:
pozdro.,
m.
Znacie jakiś sprawdzony serwis foto w P-niu? Z widzenia kojarzę tylko foto-pryzmat na placu wolności. Mam pokiereszowany AF w 50/1.4, gwarancja minęła więc chyba nie ma sensu bawić się w Żytnią.