Co nie zmienia faktu, że nam obu doskwiera jej brak. Tym bardziej, że ponoć nowy FW zmniejszył rolling shutter fx...
Dzieje się coś na dniach w Pzn? Porzeźbiłbym coś.
Co nie zmienia faktu, że nam obu doskwiera jej brak. Tym bardziej, że ponoć nowy FW zmniejszył rolling shutter fx...
Dzieje się coś na dniach w Pzn? Porzeźbiłbym coś.
pozdro.,
m.
http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false
O obiektywach wiem prawie wszystko
To są stare Pgr'y z tego co kojazę to juz się to rozpada i chyba ktos w jakiejs części tam mieszka
Canon EOS 450D + Canon 18-55 + Canon 55-250 + Nissin Speedlite Di 622 + 8x Eneloop + ~19 GB Kart + Statyw GoldPhoto i Monopod Manfrotto...
tej
nie szykuje się jakieś szlajanie po dziwnych miejscach?
tak na okoliczność słońca:-D
come to the dark side (we have cookies)
Nie chodzi o opuszczone, a wręcz przeciwnie, ale skoro to już taki nasz poznański wątek, tej... ;D
Gdzie w Poznaniu mamy jakiś fajny kawałek nowoczesnej architektury? :> Jako tło do fashionowo-podobnych klimatów.Będę wdzięczny za propozycje takich miejsc.
![]()
Nic mi nie przychodzi do głowy... Ale też mam pytanie...
Wie ktoś może gdzie w Wielkopolsce są jakieś sady z kwitnącymi na wiosnę drzewami owocowymi? Mogą być opuszczone, albo z właścicielem, który nie będzie robił problemów z wpuszczeniem, albo z właścicielem, który nie obserwuje swojego majątku... :-D