Ktoś z Poznania chce może ze mną kupić białe tło kartonowe 2,75m x 11m na pół? 5,5m długości w zupełności by mi wystarczyło, a jak wiadomo, każdy grosz się liczy...
Savage 250zł,
Elfo 310zł
z gory przepraszam za maly offtop, i moja niewiedze...
mam pytanie - czy wrzucajac zewnetrzna lampe na fotocele, bede w stanie odpalic ja przez taki wyzwalacz na podczerwien: http://allegro.pl/item886434570_wyzw...bez_kabli.html ?
i drugie pyt. Czy ktos z poznania ma moze taki wyzwalacz i bylby uzyczyc mi go do przetestowania? pozdrawiam i przepraszam raz jeszcze;P
PS. Micles, do tla moge sie dorzucic, ale zalezy na jakich warunkach:P?
Więc tak, będziesz w stanie odpalić, jeżeli tylko oba urządzenia znajdą się w swoich zasięgach.Wyzwalacz na podczerwień emituje światło niewidoczne dla ludzkiego oka ale widocznego dla fotoceli
a masz taki wyzwalacz zeby sprawdzic?
bo z ta fotocela i lampa roznie bywa...![]()
Nie mam. Znajomy ma w Bydgoszczy do lamp CY200K i działa. Nie bywa różnie, bo jedno błyska, a drugie działa na błysk. Jeżeli tylko oba urządzenia działają i będą dostatecznie blisko i w odpowiednich warunkach, to będą współpracować.
tyle ze ja chce podpiac do lapmy zewnetrznej, nie studyjnej, i ta lampe wpakowac na fotocele![]()
Tu fotocela i tu fotocela. Zbytnich różnic nie widzę.
Tło na pół na razie nieaktualne - zrobiłem sobie z 10xB1 (razem 2m x 3,5m) poklejone taśmą od tyłu. Minutka PSa na maźnięcie szwów (tych gorzej sklejonych :P) i tło jak studyjne.
dziekuje, wlasnie dlatego mialem watpliwosci
trudno, trzeba sie gdzies wybrac do sklepu i zobazcyc jak bedzie dzialalo...