Strona 188 z 302 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198238288 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 871 do 1 880 z 3013

Wątek: Poznań - surowe, mroczne może ktoś zna?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nic nie rzucałem, tylko pytam :P U mnie też szału nie ma, z jednej foty jestem w miarę zadowolony, ale złą przysłonę miałem, także nie jest idealne.

Coś już napisał Awatar kpinek
    Miasto
    wielkopolska

Domyślnie

Cisza zaległa tutaj straszliwa, czyżby jesień przytłoczyła wszystkich swoją aurą?
    Może też uciekła Wam informacja o próbie utworzenia i sformalizowania działalności stowarzyszenia Klubu Canona (hint:-> http://canon-board.info/showthread.php?t=74&page=18). W tym celu zostało założone chwilowo oderwane od CB forum http://www.starz.pl/canon/index.php, gdzie staramy się zebrać ludzi i ustalić dalsze działania. Niniejszym pozwalam sobie poznańskim wątku zaznaczyć o istnieniu powyższej inicjatywy i zapytać się zaglądających tutaj, czy naprawdę nikt więcej nie jest zainteresowany tym tematem? Można stworzyć silną grupę wielkopolską, razem działać, spotykać się, pstrykać.
    A tak w ogóle, to co z tym industrialnym plenerem?

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

ja o tym nie mialam zielonego pojęcia ;p

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja tam do wszelkiego rodzaju działań jestem zawsze chętny, kiedy tylko czas na to pozwala. Nie zapisuję się jednak na tamto forum, bo odwiedzam już za dużo for (forów?) i nie mam czasu na więcej. Jak dla mnie, to ten wątek jest raczej wystarczający...

Coś już napisał Awatar kpinek
    Miasto
    wielkopolska

Wink

Wydaje mi się, że tutaj nawet nie trzeba się rejestrować. Wystarczy że ktoś poprze ten pomysł. Z tego co wiem, Mellan prowadzi rozmowy z adminem forum, żeby całość dyskusji przenieść do wydzielonego forum tutaj. Jak już wspominałem, chodzi tylko o poparcie i wspólne działanie. Może w takim razie jakiś plener czy inne spotkanie 13.12, możemy przy piwie się spotkać i wspólnie pofocić? Mam dwa nowe szkiełka, które mikołaj mi przyniósł a okazji do ich testowania nie było jeszcze..

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja tam mogę poprzeć chociaż nie wiem co

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Inaczej : mam 13 stron, które odwiedzam przy każdorazowym siąściu przed kompa (+ linki z subskrybcji 5 forów, które przychodzą mi na pocztę) i nie mam zamiaru do tego pakietu dołączać więcej elementów jeżeli nie jest to konieczne :P

Dzisiaj byłem na mieście na streecie, trzepnąłem 2 rolki C-41. Gdzie wywołać? Wilda najlepiej.

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Okolice Wierzbięcic a Czesława taki mały zakład na przeciwko przystanku po prawej stronie Wierzbięcic jak stoisz twarzą w stronę miasta. Nie wiem jak teraz ale jeszcze z dwa lata temu sobie nieźle radzili z błoną.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ok, zobaczę jutro. Dzięki za info!

A gdzie skanować? U siebie płaciłem 10zł za całą rolkę w 3xxx na 2xxx pix

Strona 188 z 302 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198238288 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów