Nic nie rzucałem, tylko pytam :P U mnie też szału nie ma, z jednej foty jestem w miarę zadowolony, ale złą przysłonę miałem, także nie jest idealne.
Nic nie rzucałem, tylko pytam :P U mnie też szału nie ma, z jednej foty jestem w miarę zadowolony, ale złą przysłonę miałem, także nie jest idealne.
Cisza zaległa tutaj straszliwa, czyżby jesień przytłoczyła wszystkich swoją aurą?
Może też uciekła Wam informacja o próbie utworzenia i sformalizowania działalności stowarzyszenia Klubu Canona (hint:-> http://canon-board.info/showthread.php?t=74&page=18). W tym celu zostało założone chwilowo oderwane od CB forum http://www.starz.pl/canon/index.php, gdzie staramy się zebrać ludzi i ustalić dalsze działania. Niniejszym pozwalam sobie poznańskim wątku zaznaczyć o istnieniu powyższej inicjatywy i zapytać się zaglądających tutaj, czy naprawdę nikt więcej nie jest zainteresowany tym tematem? Można stworzyć silną grupę wielkopolską, razem działać, spotykać się, pstrykać.
A tak w ogóle, to co z tym industrialnym plenerem?![]()
ja o tym nie mialam zielonego pojęcia ;p
Ja tam do wszelkiego rodzaju działań jestem zawsze chętny, kiedy tylko czas na to pozwala. Nie zapisuję się jednak na tamto forum, bo odwiedzam już za dużo for (forów?) i nie mam czasu na więcej. Jak dla mnie, to ten wątek jest raczej wystarczający...
Wydaje mi się, że tutaj nawet nie trzeba się rejestrować. Wystarczy że ktoś poprze ten pomysł. Z tego co wiem, Mellan prowadzi rozmowy z adminem forum, żeby całość dyskusji przenieść do wydzielonego forum tutaj. Jak już wspominałem, chodzi tylko o poparcie i wspólne działanie. Może w takim razie jakiś plener czy inne spotkanie 13.12, możemy przy piwie się spotkać i wspólnie pofocić? Mam dwa nowe szkiełka, które mikołaj mi przyniósł a okazji do ich testowania nie było jeszcze..![]()
Inaczej : mam 13 stron, które odwiedzam przy każdorazowym siąściu przed kompa (+ linki z subskrybcji 5 forów, które przychodzą mi na pocztę) i nie mam zamiaru do tego pakietu dołączać więcej elementów jeżeli nie jest to konieczne :P
Dzisiaj byłem na mieście na streecie, trzepnąłem 2 rolki C-41. Gdzie wywołać? Wilda najlepiej.
Okolice Wierzbięcic a Czesława taki mały zakład na przeciwko przystanku po prawej stronie Wierzbięcic jak stoisz twarzą w stronę miasta. Nie wiem jak teraz ale jeszcze z dwa lata temu sobie nieźle radzili z błoną.
Ok, zobaczę jutro. Dzięki za info!
A gdzie skanować?U siebie płaciłem 10zł za całą rolkę w 3xxx na 2xxx pix