mi tez by ta 2 polowa pasowala![]()
i samochodu rowniez nie dostajea jakbys mial jakies sprawy zwiazane z poli to uderzaj do mnie
![]()
mi tez by ta 2 polowa pasowala![]()
i samochodu rowniez nie dostajea jakbys mial jakies sprawy zwiazane z poli to uderzaj do mnie
![]()
Ok, ok. Wolę na razie, żeby to była słodka niewiadoma![]()
wkrotce bedzie slodko-gorzka;D
E tam. Będzie dobrze :P
;/ a mi na ten czas druga połowa nie pasuje. btw myśleliście nad miejscówką ? W tym szpitalu psychiatrycznym w Owińskach byliście już ?
Be kind to those less fortune....
Jak już zostało powiedziane, ja i Loome chcieliśmy się wybrać na Dęby Rogalińskie, bo nie byliśmy, a to chyba najbardziej widowiskowa miejscówka w okolicach Poznania. A reszta to nie wiem.
w teraz we wrześniu? kolejne dwa weekendy?
Również jestem chętny - jak tylko skończy się kampania wrześniowa i praca możemy się spotkać i polecieć na Dęby do Rogalina, czy najbardziej widowiskowa...hmmmkwestia gustu, ale jest tam całkiem spoko - bez obaw transport bym miał, a kiedyś przy okazji Micles zrobi domówkę studencką to się odwdzięczy za podwózkę
Może mógłbym wziąć też kogoś na modelkę - ale nic nie obiecuję
...a i również jakby co mogę doradzic w sprawach PP(Automatya i Zarządzanie jakby co
)
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak
No ja się z Loome'm dogadam, bo obaj na InfęPozatym powstało fajne forum wiiz.pl i są tam też studenci z niepierwszego roku, więc jakieś zaplecze już jest :P
Oj domówki będą, oj będą. Mieszkamy w 11 osób (większość z tej samej klasy, 2 ze szkoły, kuzyn i dwóch znajomych) na dwóch piętrach kamienicy - razem 280m^2 :P
Tego forum nie mam, bo mamy takie swoje założone przez rok.
Tak jak pisałem na jakieś foto wypady jestem chętny, zawsze można pogadać, wymienić doświadczenie - ostatnio paru znajomych jakby zasnęło w temacie i nie mam z kim pstrykać. Także jak tylko będę miał czas, a wy będziecie chcieli dajcie znać.
A co do tych imprez... no to jak już kiedyś pójdziemy pstrykać, to potem można imprezować![]()
Zobaczycie co to imprezy w DS4, DS1 :P
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak