Strona 163 z 302 PierwszyPierwszy ... 63113153161162163164165173213263 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 621 do 1 630 z 3013

Wątek: Poznań - surowe, mroczne może ktoś zna?

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

mi tez by ta 2 polowa pasowala
    i samochodu rowniez nie dostaje a jakbys mial jakies sprawy zwiazane z poli to uderzaj do mnie

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ok, ok. Wolę na razie, żeby to była słodka niewiadoma

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

wkrotce bedzie slodko-gorzka;D

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

E tam. Będzie dobrze :P

Coś już napisał Awatar sharky_88
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

;/ a mi na ten czas druga połowa nie pasuje. btw myśleliście nad miejscówką ? W tym szpitalu psychiatrycznym w Owińskach byliście już ?
    Be kind to those less fortune....

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak już zostało powiedziane, ja i Loome chcieliśmy się wybrać na Dęby Rogalińskie, bo nie byliśmy, a to chyba najbardziej widowiskowa miejscówka w okolicach Poznania. A reszta to nie wiem.

Dopiero zaczyna Awatar Monaliza
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

w teraz we wrześniu? kolejne dwa weekendy?

Domyślnie

Również jestem chętny - jak tylko skończy się kampania wrześniowa i praca możemy się spotkać i polecieć na Dęby do Rogalina, czy najbardziej widowiskowa...hmmm kwestia gustu, ale jest tam całkiem spoko - bez obaw transport bym miał, a kiedyś przy okazji Micles zrobi domówkę studencką to się odwdzięczy za podwózkę

Może mógłbym wziąć też kogoś na modelkę - ale nic nie obiecuję

...a i również jakby co mogę doradzic w sprawach PP (Automatya i Zarządzanie jakby co )
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No ja się z Loome'm dogadam, bo obaj na Infę Pozatym powstało fajne forum wiiz.pl i są tam też studenci z niepierwszego roku, więc jakieś zaplecze już jest :P

Oj domówki będą, oj będą. Mieszkamy w 11 osób (większość z tej samej klasy, 2 ze szkoły, kuzyn i dwóch znajomych) na dwóch piętrach kamienicy - razem 280m^2 :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    No ja się z Loome'm dogadam, bo obaj na Infę Pozatym powstało fajne forum wiiz.pl i są tam też studenci z niepierwszego roku, więc jakieś zaplecze już jest :P

Oj domówki będą, oj będą. Mieszkamy w 11 osób (większość z tej samej klasy, 2 ze szkoły, kuzyn i dwóch znajomych) na dwóch piętrach kamienicy - razem 280m^2 :P
    Tego forum nie mam, bo mamy takie swoje założone przez rok.
    Tak jak pisałem na jakieś foto wypady jestem chętny, zawsze można pogadać, wymienić doświadczenie - ostatnio paru znajomych jakby zasnęło w temacie i nie mam z kim pstrykać. Także jak tylko będę miał czas, a wy będziecie chcieli dajcie znać.

A co do tych imprez... no to jak już kiedyś pójdziemy pstrykać, to potem można imprezować

Zobaczycie co to imprezy w DS4, DS1 :P
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Strona 163 z 302 PierwszyPierwszy ... 63113153161162163164165173213263 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów