dzięki
no moze poza pomysłem wylaniania sie z jeziora, bo jakoś średnio mam zaufanie do nowych form zycia zamieszkujących w tym sołackim szlamie, zwanym (z zupelnie nieznanych mi przyczyn) wodą ;-)
dzięki
no moze poza pomysłem wylaniania sie z jeziora, bo jakoś średnio mam zaufanie do nowych form zycia zamieszkujących w tym sołackim szlamie, zwanym (z zupelnie nieznanych mi przyczyn) wodą ;-)
come to the dark side (we have cookies)
dobra, pisze sie na tego forta :-D
przyprowadze Pana jednego
(no chyba ze mxw znów napisze, żem zbędna)
za taką moge nawet, w czyimś zastępstwie, walczyć o kabelek od lampy (Guniu rozważ moją kondydature i... choć)
a mógłby ktos podac mi jakies adresowe namiary na ten fort?
ewentualnie czy są już jakies dokladniejsze informacje o strojach, przebiegu etc?
Ostatnio edytowane przez ebru ; 22-07-2009 o 09:41
come to the dark side (we have cookies)
No nie mogę, ja to mam pecha. Przed poprzednim wyjściem padł mi aparat, przed tym padła lampa![]()
Ale i tak będę))
he, he, dobry pomysł :grin:
ok, potrzymasz blendę
(pod warunkiem, że nie popsujesz :wink
nie, no spoko, zapraszamy!
zabierz tę suknię ślubną
fort jest w okolicach osiedla kopernika.
przebieg spontaniczny, być może w połowie przemieścimy się do pobliskich koszarów. tak więc kilka ładnych godzin należy zarezerwować.
już informuję o dalszych ustaleniach:
- impreza będzie raczej kameralna żeby nie generować na razie zbytecznych kosztów, tak więc:
- prawdopodobnie będzie około 10 żołnierzy (mundury pruskie i polskie),
- prawdopodobnie uda się ściągnąć nieco lekkiego sprzętu,
- prawdopodobnie uda się ściągnąć jakieś działo i porobić fotki działoczynów (co to qź..a znaczy??)
- prawdopodobnie uda się ściągnąć generator, więc będzie prąd i będzie można oświetlić wnętrza.
jak widać wszystko jest dość.... improwizowane i na luzie, a słowo klucz to "prawdopodobnie".
ostateczne potwierdzenie imprezy... prawdopodobnie w sobotę. :grin:
niemniej jednak wobec powyższego po pierwsze chciałbym (muszę) zrobić listę osób, które tam wejdą - proszę się zgłaszać w tym wątku. być może trzeba będzie ograniczyć liczbę "fotografów" z naszej strony, więc decyduje kolejność zgłoszeń
na razie na liście są:
1. sharky_88
2. talarczyk
3. Clutch
4. lucas_yas
5. kpinek
6. ebru +1 (bio)
wpis na listę oznacza konieczność dostarczenia potem fotek i zgodę na ich wykorzystanie przez organizatora (tmmlsh).
prawdopodobnie zmieni się też godzina imprezy. dokładniejsze info będę wysyłać na priv.
po drugie - wobec obecności prądu (prawdopodobnej) proszę o deklarację, czy mógłby pojawić się ktoś ze światłem, kabelkami, lampami, parasolkami itp. itd. ja też popróbuję coś załatwić.
________
proszę, a tu znalazłem więcej fotek fortu VIIIa:
http://www.festungposen.com/Forty_po...IIa/index.html
________
pozdro.,
m.
2. Clutch
3. lucas_yas
4. kpinek
5. ebru +1 (bio)
6. LKK
1. sharky_88
2. Clutch
3. lucas_yas
4. kpinek
5. ebru +1 (bio)
6. LKK
7.Pasik
pozdr.Pasik
MXW, sporo osób z listy nie ma nawet portfolio w stopce, pamiętaj, że będziesz niejako "odpowiedzialny" za jakość materiału który będziesz musiał później przekazać...
O obiektywach wiem prawie wszystko
Na przykład jaW zdjęciach człowiek/portret nie mam doświadczenia, także jeśli ktoś bardziej wartościowy pod względem fotograficznym chciałby się wybrać, a brakło by miejsca, to droga wolna do zastąpienia mnie na liście.
Od siebie mogę zaproponować: swój wolny niedzielny czas, swoje towarzystwo :-D, oczywiście obrobione fotografie , pomoc przy rozkładaniu i składaniu sprzętu itp. (czytaj praca fizyczna). Na pewno postaram się by fotki były dobreJeśli jednak to za mało, to proszę mnie wypisać. pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez sharky_88 ; 24-07-2009 o 02:48
Be kind to those less fortune....
od dawna z braku czasu nie sledzilem tematu, a tu widze coś się organizuje w niedziele. w jakich godzinach? gdzie? w sumie z checia bym się wybrał![]()