pozdro.,
m.
Jak są chętni, to możemy się wybrać nieformalnie na taką wycieczkę. Wiem do którego i jak można wleźć :]
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ja na pewno, wręcz jestem głodny na taką wyprawę. Juz po sesji i trzeba spożytkować czas. Tylko powiedźcie kiedy bo trzeba się pokazać w domu rodzicom i nie chciałbym ,żeby to wypadło w tym samym terminie co wypad CB. pozdro
Be kind to those less fortune....
pozdro.,
m.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Chyba wyczuli interes:
http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,360..._turystow.html
myślę że też się piszę, po fortach jeszcze nigdy nie chodziłam, jedynie na Cytadeli się wspinałam:P
pozdr.Pasik
Forty - w takim układzie jak w Poznaniu - należą raczej do rzadkości.
Za to cytadela jest absolutnym unikatem na skalę światową. Odbudowa Cytadeli - przynajmniej częściowa - to by było coś. Za parę godzin podlinkuję jakieś zdjęcia przedwojenne, z których wynika jak to wyglądało. Niestety, w '45 zapotrzebowanie na cegły było nieco zbyt duże, i teraz mamy co mamy. A szkoda.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
ja nadal jestem chętna na fort,
fakt, że wtedy fort był oblegany i nie dostałam się do żadnej grupy, sorry ze nie pisałam, średni kontakt do neta....
ale widze, że nic nie stracilam :/
witam, uwaga:
dostałem dziś od prezesa TMML (http://www.tmmlsh.pl/)
(z którym na ten temat rozmawialiśmy już wcześniej)
wstępne zaproszenie do zorganizowania pleneru na terenie fortu VIIIa: :-D
ja obecnie wyjeżdżam, wracam po 20/07, więc od razu proponuję np. weekend 25-26 lipcaWitam!
Istnieje potencjalna możliwość zorganizowania sesji na forcie VIIIa w tym miesiącu. Nie jest to ani proste, ani łatwe tym nie mniej moglibyśmy upiec "dwie pieczenie" na jednym ogniu. Być moze okazałoby się przydatne Państwa doświadczenie w naszej działalności;-)
Musielibyśmy jednak porozmawiać, przede wszystkim njapierw chciałbym wiedzieć jakie są Wasze oczekiwania, i co to ma być za sesja...
Serdecznie pozdrawiam
Przemysław Maćkowiak
proszę - szczególnie stałych bywalców naszych mrocznych plenerków - o określenie, kto jest zainteresowany i kto jeszcze "może" i kiedy?
oraz o wpisywanie, jakie są ewentualnie nasze oczekiwania
i kto może załatwić światło itp. itd. jak zwykle
i kto może załatwić modelki? :rolleyes:
pozdro.,
m.