Od pewnego czasu zacząłem na przemian przeglądać wątek poznański z krakowskim i powiem tak: krzypol - bardzo dobre: 2, 4, 5 i 6(numerujcie zdjęcia).
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
mxw - 1 super, ostatnie tak sredniawo
swietna lokalizacja, eh powtorzcie to ze mna w koncu![]()
powiem szczerze, ze jak na taki tlum fotografow i jeden zestaw lamp do ladnie to wyszlo....
krzypol to juz wogole sie przylozyl, chociaz 8 i 10 to widac, ze ogniskowa szkielka troche znieksztalcila...w 8 troche pogrubila kolana( a przeciez szczupluta ta nasza modelka) a w.... 10 wydluzone palce.......
zeby nie byl, ....ja to swiadomie z szerokiego.... oczywiscie nic a nic to zdjecie modelce do portfolio sie nie przyda
Q4
qtek.digart.pl
krzypol generalnie fotki super ale z tą ogniskową faktycznie coś nie halo myślę, że świetnie by się sprawdziła w męskich aktach![]()
Mam nieodparte wrażenie, że gdzieś tą modelke już wczesniej widziałem..:grin: ładne, ładne, zwłaszcza B&W:-)
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.