Strona 43 z 302 PierwszyPierwszy ... 3341424344455393143 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 3013

Wątek: Poznań - surowe, mroczne może ktoś zna?

Bywalec Awatar Qtek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Qbexus zamorduje wlasnymi rekami...))
    tys tylko chodzil i polowal na gupie miny uczestnikow

edit: wygladam jak Mlekota z serialu "Pierscien Arabeli"

papiez z Debca
    Ostatnio edytowane przez Qtek ; 27-10-2008 o 21:33
    qtek.digart.pl

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ale uśmieszek to taki bardziej szatański

Bywalec Awatar Qtek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ale szatan mieszka na Wildzie a nie na Debcu
    qtek.digart.pl

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Właściwie Dębiec to osiedle Wildy a ja właściwie mieszkam ciut przed Dębcem Już dwie osoby z pleneru chcą mnie stuknąć zobaczymy co będzie dalej

Bywalec Awatar Qtek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

jak bedziesz mial problemy to przez plot sasiaduje z Hans'em z "52Debiec"....taki hip hopowy zespol....kazdy skate go zna wiec sila w tlumie...
    qtek.digart.pl

Gusia
    Guest

Domyślnie

czapka wyszła papieżowo :P

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Już doba minęła a ja jeszcze nic nie wrzuciłem...
    Najpierw chciałem podziękować wszystkim za wspólny plener i miłą atmosferę . Co prawda nie wiem jak plener się zakończył, z racji że się z Chavezem spieszyliśmy dalej, musieliśmy wcześniej zmykać (jednak "buma" na parkingu okazała się być na chodzie i stała się niezwykle przydatna .) Mam nadzieję, że nic ciekawego nas nie ominęło .

Troszkę jeszcze spóźnionego backstage'u

Na plenerze było tłoczno jak w dzień targowy...

... i niezwykle trudno było dopchać się do modelek

Samoobsługowa blenda... tak to jest jak wszyscy robią zdjęcia i brak "blendera"

Watson brał nas z zaskoczenia: wyskakiwał znienacka, oślepiał lampą i znikał...

I nie cofał się przed niczym, poświęcał się w imię niekonwencjonalnej fotografii

(tutaj pozwolę sobie zacytować wcześniej zaprezentowany wynik Watsonowych akrobacji na schodach )

I na koniec - do czego prowadzi robienie zdjęć w dziwnych pozach (orientacja zdjęcia zachowana)
    A na koniec Gusia, która wypatrzyła w kotłowni coś strasznego (ew. kogoś strasznego, ale nie mam pojęcia kto to był - przyznać się kto straszył modelki? )

Mi się bardzo podobało i liczę, że częściej uda nam się takie plenery odbywać (choć zima za pasem)

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gusia Zobacz posta
    czapka wyszła papieżowo :P
    I chyba przydałoby się nieco WB zmienić, bo zdjecie ma chyba za dużo składowej zieleni:razz: może taki był efekt, ale mi nie pasi:grin:
    Ostatnio edytowane przez Slider ; 27-10-2008 o 22:17 Powód: Automerged Doublepost
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec Awatar Qtek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

padius - switny reportaz
    edit:
    Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    I chyba przydałoby się nieco WB zmienić, bo zdjecie ma chyba za dużo składowej zieleni:razz: może taki był efekt, ale mi nie pasi:grin:
    oczywiscie ze zamierzony ..Qtek lubi zielen a moze inaczej lubie zielen letko crrosowana ...no tak ma w tym swoim rozumku
    Ostatnio edytowane przez Qtek ; 27-10-2008 o 22:22
    qtek.digart.pl

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Qtec - dzięki, w przerwach, kiedy nie trzymałem blendy to starałem się coś ustrzelić Dopiero zaczynam przeglądać wyniki wczorajszego wypadu może znajdę jeszcze coś ciekawego

Widzę, że tutaj ludzie wrzucają już "poważne" foty, a ja dopiero daleko w lesie... wstępną selekcję robię

Z tego co zobaczyłem, to efekty pleneru są znakomite, gratuluję udanych kadrów!

Muszę się przyznać, że w niedzielę były moje pierwsze poważniejsze próby z portretem, wkrótce poddam pod Waszą ocenę - czy udane.

Strona 43 z 302 PierwszyPierwszy ... 3341424344455393143 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów