Qbexus zamorduje wlasnymi rekami...))
tys tylko chodzil i polowal na gupie miny uczestnikow
edit: wygladam jak Mlekota z serialu "Pierscien Arabeli"
papiez z Debca
Qbexus zamorduje wlasnymi rekami...))
tys tylko chodzil i polowal na gupie miny uczestnikow
edit: wygladam jak Mlekota z serialu "Pierscien Arabeli"
papiez z Debca
Ostatnio edytowane przez Qtek ; 27-10-2008 o 21:33
qtek.digart.pl
Ale szatan mieszka na Wildzie a nie na Debcu![]()
qtek.digart.pl
Właściwie Dębiec to osiedle Wildy a ja właściwie mieszkam ciut przed DębcemJuż dwie osoby z pleneru chcą mnie stuknąć zobaczymy co będzie dalej
![]()
jak bedziesz mial problemy to przez plot sasiaduje z Hans'em z "52Debiec"....taki hip hopowy zespol....kazdy skate go zna wiec sila w tlumie...![]()
qtek.digart.pl
czapka wyszła papieżowo :P
Już doba minęła a ja jeszcze nic nie wrzuciłem...
Najpierw chciałem podziękować wszystkim za wspólny plener i miłą atmosferę. Co prawda nie wiem jak plener się zakończył, z racji że się z Chavezem spieszyliśmy dalej, musieliśmy wcześniej zmykać (jednak "buma" na parkingu okazała się być na chodzie i stała się niezwykle przydatna
.) Mam nadzieję, że nic ciekawego nas nie ominęło
.
Troszkę jeszcze spóźnionego backstage'u
Na plenerze było tłoczno jak w dzień targowy...
... i niezwykle trudno było dopchać się do modelek
Samoobsługowa blenda... tak to jest jak wszyscy robią zdjęcia i brak "blendera"
Watson brał nas z zaskoczenia: wyskakiwał znienacka, oślepiał lampą i znikał...
I nie cofał się przed niczym, poświęcał się w imię niekonwencjonalnej fotografii
(tutaj pozwolę sobie zacytować wcześniej zaprezentowany wynik Watsonowych akrobacji na schodach)
A na koniec Gusia, która wypatrzyła w kotłowni coś strasznego (ew. kogoś strasznego, ale nie mam pojęcia kto to był - przyznać się kto straszył modelki?I na koniec - do czego prowadzi robienie zdjęć w dziwnych pozach (orientacja zdjęcia zachowana)
)
Mi się bardzo podobało i liczę, że częściej uda nam się takie plenery odbywać (choć zima za pasem)![]()
Ostatnio edytowane przez Slider ; 27-10-2008 o 22:17 Powód: Automerged Doublepost
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
padius - switny reportaz
edit: oczywiscie ze zamierzony..Qtek lubi zielen a moze inaczej lubie zielen letko crrosowana
...no tak ma w tym swoim rozumku
![]()
Ostatnio edytowane przez Qtek ; 27-10-2008 o 22:22
qtek.digart.pl
Qtec - dzięki, w przerwach, kiedy nie trzymałem blendy to starałem się coś ustrzelićDopiero zaczynam przeglądać wyniki wczorajszego wypadu może znajdę jeszcze coś ciekawego
Widzę, że tutaj ludzie wrzucają już "poważne" foty, a ja dopiero daleko w lesie... wstępną selekcję robię
Z tego co zobaczyłem, to efekty pleneru są znakomite, gratuluję udanych kadrów!
Muszę się przyznać, że w niedzielę były moje pierwsze poważniejsze próby z portretem, wkrótce poddam pod Waszą ocenę - czy udane.