mój samochód stoi wlasnie u mechanika i obawiam sie ze postoi troche bo chyba zatarłem silnik :/ ... Jesli chodzi o sobote to ja jestem na tak![]()
mój samochód stoi wlasnie u mechanika i obawiam sie ze postoi troche bo chyba zatarłem silnik :/ ... Jesli chodzi o sobote to ja jestem na tak![]()
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
u mnie odpada ta sobota (1.09) bede na slubie, co prawda nie jako fotograf ale pare fotek mam zamiar strzelic (o ile mnie ksiadz nie przegoni)
nastepne weekendy OK
Edit:
(wlasnie dostalem info ze weekend 15-16.09 tez odpada:/)
samochodzik posiadam wiec mozna go brac pod uwage
Ostatnio edytowane przez canli ; 28-08-2007 o 15:55
ale to ma sens gdy zbierze sie nas z 5-wzwyż ... wtedy jest fajna zabawa- ja tam moge w kazdy weekend
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
no dobra, to mamy juz 3 sztuki jasno zdeklarowane... czekamy na reszte.. robimy liste... ustalamy wspolny termin, cel i wio.....
bylem dzisiaj w Luboniu... tam przy torach zaraz obok zakladow ziemniaczanych sa calkiem ciakwe budynki.. nie wiem czy ne jeszcze do tych zakladow naleza czy juz nie... nie wiem tez jak tam ze wstepem....
moze ktos sie orientuje.... jesli chcecie zapodam jutro pogladowe fotki "zza plota" zey bylo wiadomo o czym mowa.....
a czy koniecznie chcecie robić plener w ten weekend .. bo mi najbardziej pasuje 15-16 wrzesien .. i z dziewczyną bym może przyjechał![]()
ja nie chce robic w ten ani 15-16.... pozostale OK
hmmm .. niech sie inni też odezwa
skoro 15-16 nie pasuje to może 22-23 będzie pasował?
jeżeli nie to czekam na inne propozycje, na pewno sie dogadamy![]()
Już liczyłem na to, że na ostatnią chwilę uda się kogoś skrzyknąć na jutro, ale właśnie się dowiedziałem, że tę sobotę spędzę w pracy. Niemniej jednak temat nadal aktualny, w kwestii przyszłych weekendów.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
No ten weekend też mi nie pasi, ale przyszły ...jestem za![]()
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny