Korzystając z okazji życzę wam wszystkim super udanej imprezy sylwestrowej i wszystkiego co najlepsze w nowym roku. Oczywiście jeszcze ostrych słoików i extra puszek![]()
Korzystając z okazji życzę wam wszystkim super udanej imprezy sylwestrowej i wszystkiego co najlepsze w nowym roku. Oczywiście jeszcze ostrych słoików i extra puszek![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
ok, ja wrzuciłam swoje tutaj
Happy Nju Jer!
dzięki Watsonie- też odwaliłeś kawał dobrej roboty! Zresztą innych foty też ciekawe - fajnie byłoby zobaczyć resztę ...
- ogólnie trochę chyba było za zimno ... nogi mi odmarzły... gdyby nie gorący prysznic po powrocie ... mmmm. Mimo to było super - tylko szkoda, że nie zrobiliśmy sobie jakiegoś wspólnego zdjęcia ... - pewnie następnym razem
Najlepszego w nowym roku - i wielu takich plenerków!
pzdr.
Ostatnio edytowane przez jarq. ; 31-12-2008 o 20:03
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
pozdro.,
m.
Troszkę nas tam było
Był również z nami "Spooky"
Był czas na papieroska
i był czas na poranną kawkę...
Po pewnym czasie na na włosach pojawił się szron
a aparaty zaczęły przymarzać do ziemi...
Było bardzo zimno i wcześnie, ale wydaje mi się, że warto było...
hoho! fajny Twój reportażyk- a szron faktycznie osiadał na nas - w pewnym momencie zacząłem się bać o aparat bo wyglądał jakbym go tydzień z zamrażarki nie wyjmował ...
![]()
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
Akurat zdjęcie widocznie na LCD na ostatniej focie nie trafiło do galerii. Inaczej byłby ciekawy making of![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
ziiimno było :P
Heh - no może się kiedyś przyłączę i pouczę![]()
450D