może być niedziela 12. Tylko co, jak będzie ew. zacznie gibać?
może być niedziela 12. Tylko co, jak będzie ew. zacznie gibać?
Ja się piszę jak najbardziej na wszelkiego rodzaju spotkania. Raczej w ten weekend mi się nie uda. Może tylko kilka godz znajdę wolnego ale się nie deklaruję.
W przyszłości mogę zaoferować beauty dish lampę 580 i 540 kilka parasolek.
Jeżeli jest prąd z gniazdka to dwie lampy 110ws oraz dwa softy 60x90.
gdybyście chcieli, mogę zapytać w szkole baletowej, tylko w weekend raczej sale czy aula są zamknięte, a i paczki czy pointy we własnym zakresie musielibyśmy mieć.. w razie złej pogody możemy wpakować się do republiki róż, ma przyjemny klimat, a o tej godz jest zawsze pusto
Jak mi się uda to wpadnę użyczyć swoich rąk do blendy albo chociaż popatrzeć na modelki![]()
Ostatnio edytowane przez Czapa ; 05-12-2011 o 23:52
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
Ja tylko w sobote, od +/- 13ej mialbym czas.
czyli jestem Ja, kasparzak, micles(podtrzymujesz zdanie, że nie focisz modelek?) i 2bowler4.
W takim razie proponuje:
od 13.00 do 15.00 na placu wolności pod empikiem porobić fashion - bo te schody całkiem użyteczne - jak będzie słońce to po prostu poblendujemy
od 15.00 do 17.00 chyba najlepszy moment bo niebo granatowe, więc wybierzcie jakąś fajną miejscówkę
od 17.00 do 18.30 pod teatrem moniuszki
a potem to już dowolnie
czyli wychodzi na to, że dzisiaj poszukam 3 modelek, wizażu i może projektantki/stylistki.
Po ile zdjęć (obrobionych) odstępujemy modelkom/wizażowi?
po 10 od fotografa z każdego miejsca?
Ostatnio edytowane przez mateuszkaratysz ; 06-12-2011 o 12:22
Może być.Po ile zdjęć (obrobionych) odstępujemy modelkom/wizażowi?
po 10 od fotografa z każdego miejsca?
Rozumiem, że niedziela?od 13.00 do 15.00 na placu wolności pod empikiem porobić fashion - bo te schody całkiem użyteczne - jak będzie słońce to po prostu poblendujemy
od 15.00 do 17.00 chyba najlepszy moment bo niebo granatowe, więc wybierzcie jakąś fajną miejscówkę
od 17.00 do 18.30 pod teatrem moniuszki
a potem to już dowolnie
Jeżeli chodzi o mnie to oryginalnych pomysłów na miejscówki mi brakuje. Możemy iść koło starego browaru/galerii malta na most, a potem ew. do środka (można tak legalnie latać z lampami, blendami po galerii?)od 15.00 do 17.00 chyba najlepszy moment bo niebo granatowe, więc wybierzcie jakąś fajną miejscówkę
Kawiarnia? Klub? Mogę zapytać o wejście do klubu, bo skojarzyłem, że mam znajomą w klubie Czekolada, ale nie wiem jak z niedzielą wyglądają. Chyba, że znajdziesz coś jakąś kawiarnię etc.a potem to już dowolnie
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak
Tak Niedziela....zapytaj w czekoladzie, czemu nie....po galerii latać można ale trzeba odpowiednio wcześnie napisać o zgodę do biura prasowego
Zapytam, ale z góry nic nie obiecuję.
W galerii malta fajna przestrzeń i ściana jest na poziomie 5, mało ludzi tam chodzi (ale pewnie tylko w tygodniu)
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak