palmiarnie mozna odwiedzic nawet po pracybo ja zapomnialem ze sam pracuje w terminie co podalem
![]()
palmiarnie mozna odwiedzic nawet po pracybo ja zapomnialem ze sam pracuje w terminie co podalem
![]()
ja proponuje na pozmeat, bo powoli sie wszystko tam rozpada i zapewne niedlugo jesli nie zostanie wyburzone to sie samo zawali![]()
hm...pozmeat byl ostatnio
palmiarnia...hm...
jasne czynne do 16.00
wstep normalny 5,5 zł
opłata za aparat fotograficzny 4 zł
a ja o 16 dopiero koncze robote
panowie jakies konkretne propozycje
a tak mi sie wydaje ze jak juz po pracy to tylko wieczorno/nocne fotki ale czy nam sie chce?![]()
qtek.digart.pl
tej, jak wieczorne to ja sie pisze.. jak nie wieczorem to ten weekend lutego mi nie pasuje, sobota- kurs rysunku, niedziela - sesja, którą juz i tak przekładałam...
Qtek z palmiarnia to o weekendzie myślałem w tygodniu to leniuch jestemalbo pstrykam jakieś pierdółki na stole
![]()
Tym razem nie zabieram głosu, gdyż nie jestem w stanie przewidzieć wolnych terminów. Ale jak jakimś zbiegiem okoliczności będę mógł przyjść - to z pewnością wlecę.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
wlasnie wrocilem z nocnego spaceru po poznaniu. stwierdzam ze nocna sesja nie jest zlym pomyslem, na prawde wiele ciekawych miejsc mozna znalezc![]()
tylko statywu brak![]()
ostatnio tam bylem wieczorem na zdjeciach, ale fajniej by bylo, jakby byl ktos do pozowania na PKP![]()
eee... mogę kogoś z maxmodels załatwićalbo znowu kumpelę... w ostateczności mogę być ja, ale wolę być po własciwej stronie obiektywu...