Ja też jestem chętny na następny weekend (8-9), ale kolejny już niestety nie...![]()
Ja też jestem chętny na następny weekend (8-9), ale kolejny już niestety nie...![]()
system EOS
w moim przypadku nastepny weekend (8-9) tez moze byc....
8-9 jest o.k. Jakieś 4 koła też się znajdą.
A jak ktoś koniecznie dzisiaj chciał coś pstryknąć to o 21:30 na Łęgach Dębińskich będą frajerwerki z okazji dni Pyrlandi czy cuś![]()
Ostatnio edytowane przez Qbexus ; 02-09-2007 o 21:44
No dobra, proponuję w takim razie wycieczkę fotograficzną w mniej malownicze zakątki naszego miasta, jutro, powiedzmy - 10:00.
Spotkać się proponuję na parkingu przed pozmeatem na skrzyżowaniu Dąbrowskiego/Żeromskiego (ze względu na to, że ów pozmeat byłby pierwszym obiektem). Ze swojej strony biorę samochód, 3 miejsca wolne. Czekam na deklaracje potencjalnych uczestników.
W razie czego - kontakt gg etc. (w profilu).
Ostatnio edytowane przez Wats0n ; 09-09-2007 o 14:13
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
a nie mozemy sie na niedziele umowic ? sobota u mnie bedzie kicha.... musze zaliczyc trase poznan-sroda-wrzesnia-poznan i nie jestem w stanie okreslic godziny powrotu ale 10 to nie bedzie na 100%![]()
Ok - z tego, co widzę, zarówno sobota jak i niedziela w ten weekend większości pasowała. Niechaj tak się stanie - niedzela, 10:00, Pozmeat.
Tako rzecze Watson.
ok. niedziela 10.00 Pozmeat. jest jakis plan, czy improwizacja ?
A czy z ludzi którzy jadą ktoś zna te wszystkie fajne rudery? Bo ja będąc starym Poznaniakiem nie mam pojęcia gdzie to wszystko jest.
Generalnie, pomysłów jest kilka: Pozmeat, Budomel, okolice wolnych torów, może HCP?
Tako rzecze Watson.