pewnie jeszcze bedzie okazja, tylko najfajniej byloby jakis nowy typ lokacji wymyslic![]()
pewnie jeszcze bedzie okazja, tylko najfajniej byloby jakis nowy typ lokacji wymyslic![]()
Tak w ogóle to widzę, ze o sprzęt to panstwo nie dbają..
1. Az mnie serce bolało, taka maszyna na brzegu okna. Zdjecie w sam raz na allegro po wyprostowaniu
2. Blendy, plecaki.. wszystko pozostawione samotnie..
3. I taka maszynka czekająca na przygarniecie..
4. Modelki takze pozostawiały swój sprzęt bez opieki
Doslownie - bierz co chcesz !
Ostatnio edytowane przez Loome ; 29-10-2008 o 00:03
loljeśli chodzi o aparat na brzegu okna to tez bym zawału dostała ale płaszczyk to wisiał z poświęcenia
wiec się nie obrazi
![]()
Loome --> bo podoba mi się, aczkolwiek można by pomyśleć nad rozwinięciem tego tematu :P ale może ja mam dziś takie bardzo mroczne spatrzenie ;P
kiedys robilem cos w podobnym klimacie, to jest na mojej stronce, binarytree.deviantart.com, ale w innym miejscu robione. chyba tez cos wrzucilem do mojej galerii, z nieco mocniejsza obróbką, chociaz pewien nie jestem![]()
kurdewidze, ze spotkanie obeszlo sie beze mnie, kiedy ja odbieralem nowy obiektyw to Wy sobie wspolnie strzelaliscie :/ ajjjj....no nic, jakos to przezyje, ale teraz bede uwazniej sledzil to forum, bo nic tu sie przez dlugi czas nie dzialo a nagle taki ruch powstal ehh..mam nadzieje, ze nie bawem znow cos bedzie. ja proponuje to miejsce teraz:
http://www.opuszczone.com/galerie/rzeznia/index.php
to jest na garbarach. oczywiscie, moze byc inne. pozdro
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa