Czy my kiedykolwiek zrobimy jakiś wypad z Poznania? Bo niby zainteresowanie jest, ale jak przychodzi co do czego, to wszyscy odpadają.
Czy my kiedykolwiek zrobimy jakiś wypad z Poznania? Bo niby zainteresowanie jest, ale jak przychodzi co do czego, to wszyscy odpadają.
Ja może też bym pojechał, ale pewny będę w sobotę. Także o moich problemach transportowych to jutro wieczorem![]()
Be kind to those less fortune....
jesli mnie gunia zabierze to jestem. o ktorej mam sie zameldowac?, bo w sobote mam chrzest, wiec niedziela jest bardziej odpowiednia
Ja też nie mam transportu jakby co... :-(
dla mnie niedziela pasuje wiec spoko mozemy sie umowicylko
To jak... niedziela???
Micles jesli masz ochote to mozemy sie nawet we dwojke wybracskoro wszyscy sie wykruszyli...
Ja nie mam czym jechać... No i smutno tak we dwójkę, jeszcze sobie coś pomyślą o nas i co.
Mogę też się przejechać jeśli nadal aktualne.
widziałem, że ktoś proponował to wydarzenie, więc aktualizuję:
http://www.mmpoznan.pl/10666/2010/4/...?category=news
ktoś włóczy się może po mieście w tygodniu? w tym tygodniu będę streetował z nową zabawką (Olympus AF-1) i szukam towarzystwa.
Rok temu byłem na tym forcie - szału nie ma, z fotograficznego punktu widzenia absolutnie nic ciekawego.
Do tego dzikie tłumy zwabione modnym hasłem Photo Day... Wydaje mi się, że będzie to idealna okazja na zupełnie bezproduktywne podniesienie sobie ciśnienia.
PS: jak wygrzebie jakieś zdjęcia, podlinkuję.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa