To moze jakies nocne focenie?
Lekko OT: czy ktoś z Poznaniaków rozpoznaje się na tym zdjęciu?(Poznański półmaraton)
witam,
Jako ,że to mi wygląda na poznański wątekpokuszę się o zadanie 2ch pytań:
Pierwsze primo: czy w ten weekend szykuje się jakiś plener do którego ja - adept sztuki fotografowania mógłbym dołączyć ? I drugie primo, znacie może jakieś koła, grupy fotograficzne z Poznania? Próbowałem szukać w internecie ,ale nic nie znalazłem, a chciałbym poznać fotografów z Poznania, wiadomo w grupie raźniej , można co nieco podpatrzeć itp.![]()
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez sharky_88 ; 04-04-2009 o 00:25
Może to nie koło ale zawsze z Poznania http://www.fotograficzni.pl/![]()
dzisiaj digartowcy z Poznania mają zlot![]()
heh...zlot to zlot, się pije, rozmawia :-D ja szukam jakiegoś wypadu w celach fotograficznych. nadal czekam emaila z fotograficzni.pl ale patrząc po forum to dużo się tam nie dzieje ;-)
Be kind to those less fortune....
Poznaniacy, 17 kwietnia (piatek) lub 18 kwietnia (sobota) proponuje maly wypad na Kobylepole. Czy ktos jest chetny? Prosze o informacje na PW, zalozymy osobny watek zeby tu nie zasmiecac i ustalimy godzine (mysle ze im szybciej, tym lepiej, jako ze krecenie sie noca moze byc niebezpieczne).
Moze jakas chetna modelka/modelki, ktora nie stroni od tego typu miejsc sie znajdzie ?
Ostatnio edytowane przez alkazz ; 07-04-2009 o 09:42
modelke zawsze można znaleźć... co do mnie, ja jestem chętna ale nigdy na 100% bo to 2 tygodnie do matury zostaną...