Jago - chodziło mi o to, żeby kupić razem z 5D. Jest 5D - nie ma 28, jest 28 - nie ma 5D, albo z 5D, ale po masakrycznej cenie - 6 i pół kafla jak w cyfrowe.pl. A 5D można wyrwać za 5200 (niedługo ceny pewnie zlecą na ryj - aż się ustabilizuje pozycja 5D MK2), w sumie doszukałem się w papierach (moich), że faktura nie jest konieczna, więc mogłem od towersa kupić (albo nowarta, bo widziałem, że też ma - ale nie odbiera telefonów...). Qrde, wychodzę z założenia, że zarbiam, to daję zarobić - miałem kupić sprzęt po minimalnych cenach i nawet wtedy są jakieś problemy... Anyway.
Selena - trochę dzwoniłem. To główny kontakt, przez który można się dowiedzieć. Komunikatory czy e-mile to może 10%. To mnie właśnie zirytowało - po kiego wałka te sklepy podają numery GG, e-mile czy co tam jeszcze. I to akurat w branży foto - dla porównania - chciałem kupić prodiż (małe agd do kuchni) i kontakt np. emajlowy - ogólnie bez zarzutu (GG - słabiutko).
W sumie to drobiazg, ale rachunek za telefon pewnie przyjdzie dość wysoki, bo trochę tych zakupów bylo. Jak to mawiają - miarka do miarki i będzie pięćdziesiątka, albo i setka...
Wątpię, żeby Canonowi chciało się odświeżać takiego "starocia". Szczególnie gdy weźmiemy pod uwagę, że jest nowa wersja 24 1.4. I co z tego, że kosztuje x3... Zresztą, coś by było wiadomo. Z drugiej strony - zapotrzebowanie jest i odświeżenie z podrasowaniem 28 do cyfry - good idea. Szczególnie, że zapowiada się raczej ofensywa pełnoklatkowości...Zamieszczone przez Burton
3-4 oferty kupna na Giełdzie to już chyba o czymś świadczy :-). Tak czy inaczej - jest więcej ofert kupna niż sprzedaży.Zamieszczone przez Biperek