Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Mieszany widok

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yggdrassill Zobacz posta
    chyba, ze ten sony nie bedzie taki wypas jak go maluja ale mysle ze cena d3x bedzie tylko nieco wyzsza niz d3, bo wsadza tam tylko inna matryce
    1d i 1ds też różni tylko matryca i 4k$ :-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bieda Zobacz posta
    Sony 9-10tys. na starcie
    Nikon D3x o kilka tys. więcej
    Jeśli tak będzie, to teraz...
    Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    ... a po premierach tylko różnica w rozmiarach matryc się nie zmieni...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Było: http://www.dpreview.com/reviews/NikonD3/ ?
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 18-04-2008 o 19:40 Powód: Automerged Doublepost
    EOS - conditio sine Kwanon...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

chyba, ze ten sony nie bedzie taki wypas jak go maluja ale mysle ze cena d3x bedzie tylko nieco wyzsza niz d3, bo wsadza tam tylko inna matryce
    Myślę że D3X będzie dużo droższy niż D3.

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Przy okazji można się z tego sporo dowiedziec o Ds-ie 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    ale matryca z ds-a jest tylko w ds-ie a jesli maja sie sprawdzic plotki o tej samej matrycy co w alfie nie wygladaloby ciekawie ponad dwukrotnie wyzsza cena...
    zreszta wystarczy popatrzec na cene d3 - tez sie wydawalo ze pelna klatka w wykonaniu nikona w takim body to bedzie cena ds-a a nie jest

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

ale matryca z ds-a jest tylko w ds-ie a jesli maja sie sprawdzic plotki o tej samej matrycy co w alfie nie wygladaloby ciekawie ponad dwukrotnie wyzsza cena...
    zreszta wystarczy popatrzec na cene d3 - tez sie wydawalo ze pelna klatka w wykonaniu nikona w takim body to bedzie cena ds-a a nie jest
    Wydaje mi się, że A900 i tak będzie miała ciężki start nawet bez konkurencji. Dziwne by było z ich strony stwarzanie sobie dodatkowych utrudnień w postaci konkurencyjnego modelu, wypuszczonego przez producenta o uznanej reputacji zapewniającego dużo lepsze zaplecze systemowe. Ale świat się składa z samych dziwnych rzeczy więc kto wie?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wydaje mi się, że A900 i tak będzie miała ciężki start nawet bez konkurencji. Dziwne by było z ich strony stwarzanie sobie dodatkowych utrudnień w postaci konkurencyjnego modelu, wypuszczonego przez producenta o uznanej reputacji zapewniającego dużo lepsze zaplecze systemowe.
    Zawsze można to wykorzystać na własną korzyść i dać zaporową cenę matrycy dla konkurencji.
    To tak jak z operatorami komórkowymi którzy nie mają własnej sieci i korzystają z cudzej. Niby są konkurencją ale kasa i tak idzie do tego kto ma przekaźniki.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów