Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Mieszany widok

Bywalec Awatar Paprochwbody
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    to kup sobie analne F80 albo nawet F75 z jakims tanim sloikiem. bardzo fajne body, a nie wyciagnie tyle kasy

tez mi po glowie chodzila decyzja miedzy D80 a 30D, bo co by nie mowic, ten pierwszy mi sie od samego poczatku podoba, a roznice miedzy tymi korpusami sa takie, ze ekstra mozliwosci 30D mnie nie grzeja, a kilka drobiazgow D80 owszem. ale korpus plastikowy... a poza tym, doliczajac "wymiane dupek" w obiektywach to juz by wyszlo drozej
    No właśnie, pobawić by było warto, co do D80 mogę się mylić; D200 półka wyżej. O gałeczkach napisałem gdyż to chyba wyraźna różnica między C i N.
    Poza tym zabawnie czytać te przepychanki systemowe i ciekawi mnie po prostu ten mit "Nikon to jest to", jak Coca-Cola czy Marlboro
    5D uwielbiam i już (choć bez duszy)... ale i N można chyba robić zdjęcia:-D
    (5III+1IIn+24-105+150+100-400)

http://www.pbase.com/tmirkowski/profile

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paprochwbody Zobacz posta
    ten mit "Nikon to jest to", jak Coca-Cola czy Marlboro
    tu raczej lepsze by byly porownania do harleya-davidsona, gibsona les paula itp ok - na jakims wyscigowym ibanezie mozna zagrac wiecej dzwiekow, na jakims japonczyku mozna pojechac znacznie szybciej...no i co z tego?;p znajomy slubny fotograf po premierze d3 pisal mi cos takiego: "jezu - nawet nie wiesz jak sie ciesze. przesiadlem sie na 5d bo musialem i pewnie juz zostane w systemie, ale w glebi serca to ja jestem nikoniarz" nie wyobazam sobie czegos takiego wypowiedzianego w odwrotną strone
    tak wiec "duszy" nikona mowimy stanowcze, kategoryczne i zdecydowane raczej tak!

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów